Felicita -> RE: Evrosong (31.5.2010 20:12:52)
|
IZVIRNO SPOROČILO: alenkica Meni pa je tudi bila nemška pesem všeč. Predvsem zato, ker je drugačna od ostalih - ni za se jokat, pa lih douli ni. Zelo lepo gre v uho. Moram rečt da so bile letos lepe pesmi, razen Rusije, ki je bila katastrofalna pesem. men je bla srbija katastrofa (ja prov, linčejte me), ker je bil balkan na prvo žogo. tko, tisto čist prvo. če drugega ne, od bregovića bi kej boljšega prčakovala. drugač mi je zmagovalka dobra iz večih vidikov - všeč mi je bil simpl nastop, všeč mi je poslušljivost pesmce, všeč mi je, da ma pesem tko ene 5 akordov od oka (wiki pravi da celo samo 3) všeč mi je njen mal zategnjen glas - me spominja na te moderne kvazi indie/alter rock izvajalke, ki rastejo ko gobe po dežju (regina spector, pixie lott, gabriella cilmi, konc koncev duffy). o naglasih pa ne bi, je mel še kdo v prejšnjih letih veliko bolj grozen naglas kot ona... men definitivno ena ljubših, če ne celo najljubša zmagovalka zadnjih let (zdej se pa lahk usuje po men [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image])
|
|
|
|