|
RE: Junijčice 2010, 2.del 16.6.2010 15:41:40
|
|
|
|
scorpiogirl
|
a dons pa še nič novega??? pa tko prijetno hladno je ... lih za rodit Naraščaj se še nič ni javila ... no, jst sem še tukaj, kar počakaj zdaj, če naju obe enako zvija Ziva1 ... če te skrbi, se pojdi pokazat. Te še zmer lahko domov pošljejo, je pa bolje, da si ti pomirjena Meymey, ti kar počakaj ... kaj se ti je pa tako mudilo no, moja amnioskopija in CTG mimo ... nič posebnega ... je G še celo komentiral, da tako lepe plodovne vode že dolgo ni videl ... sem takoj vedela, da ne bo še nič CTGja mi pa tako ali tako nikoli nihče ne komentira sem se prej najedla čokolade, tako da ne bi slučajno spal je pomagalo in je brcal kot nor ... sem mislila, da bo tisto kar odletelo s trebuha ja, tale vprašanja, če je že kej, so kar smešna meni k sreči še ne grejo na živce, mi je sam smešno ... kaj sprašujejo, če itak vejo, da bom poslala smsje, ko bom rodila sem se pa že z mami zmenila, da bo naš falot čez vikend pri njej na počitnicah, če do vikenda ne bo še nič ... ker tašče za vikend ne bo doma, pol je pa mal težje uskladit, če se kej začne ... pa računam, da bo kar hitro, ker prvi je bil v treh urah od začetka popadkov zunaj aja, v petek spet amnio pa CTG ... no, še vedno je upanje, da mi ne bo treba it na to
|