naraščaj -> RE: Junijčice 2010, 2.del (7.6.2010 16:43:35)
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka pik ipoki - čestitke! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Pa [sm=smiley20.gif] za ekspresen porod in lepo izkušnjo! Se pridružujem lepim željam [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Amazonka, iskreene čestitke tut teb. Me en dan pa pol ni gor pa ful lepih novic. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] IZVIRNO SPOROČILO: gajka milabe - za strešna okna se menda ful dobro obnesejo zunanja mrežasta senčila od Veluxa. Pri mojemu doma jih imajo in jih ne morejo prehvalit, je menda ful razlike od prej, ko so bili brez njih. Midva imava sicer 2 strešna okna, ampak sta oba na severno stran obrnjena in sonce ni problem, pa sva dala samo notranje roloje gor (tudi od Veluxa, prepuščajo svetlobo, da se pač ne vidi od zunaj v kopalnico in WC, ker je hiša v klancu in je za hišo tudi cesta). Preverjeno so super, ker mi mamo samo strešna okna in brez njih in klime sem fuč. Res se ful pozna IZVIRNO SPOROČILO: pik ipoki eno vprašnanje mama kje najdem forum starši čvekajo junij 2010?? Običajno se čaka na zadnje junijčice [sm=smiley1.gif] al pa si same odprite, aha so že druge pohitele [sm=bravo.gif] Anincy, tkole se je men dogajal v prvo. Zdej pa mislim, da bo itak isto,ker današnji CTG ni zaznaval nč od nč [sm=smiley36.gif], čeprav mam nonstop trd trebuh in neke menstrulne krče, sam kaj ti to pomaga ko so lažni [sm=smiley36.gif] Drugač pa sem pri moji G zaključla s pregledi, naslednjega mam kr v P na PDP (naslednji pondeljk), če pa bo kaj dogajal pa itak obisk P. Se vid, da gre moja G na dopust. Nej uživa. Pol sem pa cel dopoldne letala po CE in še tamali ene čevlje kupovala (mela že nagledane in probane), sem jih dobla pol cenej kot če bi jih včer kupla (druga trgovina). Sem bla tok dobre volje. Pa darilo za tamalo sem kupla, da ji bo kao dojenčel dal, pa mlek za njo pa praške,.... Skratka sem se natovorla in olajšala v denarnici. Zdej sem pa čist hin. Moja dva sta šla k mojim se igrat, men pa je zabičal nej grem počivat, jaz pa tle bluzim. Nč grem res noge v luft dat, ker me res bolijo
|
|
|
|