gajka -> RE: Junijčice 2010, 2.del (3.6.2010 15:54:12)
|
Zoja83 - čestitke! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Pa si ga le dočakala. [sm=smiley1.gif] mamimo - čestitke! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Ampak še vedno spadaš k junijskim čvekicam! [sm=smiley1.gif] tukaj - malo se mi zdi "smešno", da moraš še 14 dni čakat na krvne izvide kot da imaš kakšen poseben vpliv na to. [sm=zmeden.gif] Kot da lahko [sm=duda.gif] kar ukažeš, da mora še vsaj 14 dni + 18 ur počakat... [sm=zmeden.gif] A niso mogli pospešit analize glede na situacijo? [sm=zmeden.gif] Kaj pa, če se vse prej začne, a ti bodo kar na blef dali zdravila? A če jih ne dobiš, pa bi jih mogla, se lahko kaj zakomplicira? [sm=zmeden.gif] meymey - psihiranje zaradi pridobivanja teže mi je žal še kako poznano in to že iz P. Je mali izgubil tam 300 g v tistih 3 dneh pred odpustom in je bil cel halo! Pa potem obsedeno vaganje doma pred in po obroku! [sm=smiley29.gif][sm=smiley6.gif] Ko je pa na koncu v 1. mesecu dobil 1,6 kg, je bilo pa skoraj preveč! [sm=smiley29.gif] innes4 - ne pusti, da ti pridejo do živega, čeprav je tole v vsej poplavi hormonov malo težje izvest. [sm=smiley31.gif] Skozi eno uho noter, skozi drugo ven! Včasih so pač kateri tako prepričani v svoje nebuloze, da jih niti pod razno ne boš kontra prepričala in je lažje rečt ja, ja in si svoje mislit. Btw. lase sem si oprala še v P, samo ležat res ne rabiš, ampak nikar se ne naprezaj s kakšnim pucanjem in dolgimi sprehodi, pač delaj vse na izi. [sm=duda.gif] pa lahko komot na začetku več cartaš, saj se šele spoznavate! Od tega prvega cartanja pa res ne bo razvajen. [sm=smiley29.gif] Sicer pa lahko izjavo o pretiranem cartanju hitro uporabiš proti temu, ki jo uspe izustit in mu pač iz istega razloga ne pustiš [sm=duda.gif] cartat. [sm=hudicek1.gif] Boleznim se je na začetku res najbolj izogibat v velikem loku, ampak to spet počneš v nekih normalnih merah. Sicer pa, kdor take kvasi, ga bi jaz kar domov spojala, da naj le pazi, da jih on ni prinesel! [sm=hudicek1.gif] Poskusi biti malo bolj flegma do vseh izjav, če te pa preveč obremenjujejo, pa poskusi za začetek obiske vseh teh pametnjakovičev skenslat.
|
|
|
|