|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sprejem v trgovini Clark - Jesenice
17.7.2005 11:05:20   
SANDY
Ja poletje..delajo mlade punce, verjetno preko študenta, ki se kot pijanec plota držijo napisanega oz. nalepljenega..
Z mami in z dvema 20 mesečnicama prideva v trgovino Clark na Jesenicah. Trina je bila pri meni v praznem vozku, druga punčka pri moji mamici. Ko sva vstopile, je mlada gospodična namesto dober dan rekla, a vas lahko prosim da vozek peljete vn. Pa pravim, kam pa nej dam otroka. Pa pravi, se otrokom ni prepovedan vstop. Pa pravim, ja pri miru pa tud ne bo, pa si ne bom mogla nič pogledat. In rečem hvala lepa in adijo.
Že 100x sem bila notr z vozkom ker pač drgač ne morm nič pomert, pa nobena ni nikol komplicirala.
Tko da pritožba pade definitivno....
:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
17.7.2005 11:14:38   
ZARA
In pol si šla raj z mojmu na kavo,pametna punca :bravo:!!!
Pa nujno se prtož,te smrklje so prov arogantne do konca!!!

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.7.2005 11:27:09   
dory
ja podn..sej k smrkla nima svojih otrok se loh dela neki arogantno...in cist prou ti dam za pritozbo..vljudnost pa taka...

jst grem vedno in povsod z vozickom...tamal je lepo prvezan notr,da si vsaj loh kej pogledam kolk tolk v miru,dokler ne vklop sirene :zmeden2:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.7.2005 11:33:25   
ZARA
Ja sej sploh ne vem, kaj je bil problem??? Men še v nobeni trgovini niso rekli,da ne smem z vozičkom notr!!

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.7.2005 11:41:28   
Anonimen
Tam še nisem naletela na prijazno prodajalko.

Pritožni se. Če greš lahko v vse trgovine tam v centru z vozkom, ne vem zakaj ne bi smel tud v Clarka.

(odgovor članu SANDY)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.7.2005 12:00:54   
india
No,skoraj nekaj takega, o teh študentih, lahko jaz povem od predkratkim iz trgovine Baumax MB. Sva z možem iskala veliko kermaično posodo za nasadit rožce na grob in mi prodajalec reče: saj ni važno, kakšne barve je posoda in kakšen je material, saj oni mrtvi itak ne vidi, pa kdo gleda na pokopališču kakšne so posode??? Halo? Potem sem mu pa rekla, če mi da eno ful teško in veliko posodo v voziček, pa pravi, da to si lahko sama nardim,ker če pade dol, ne bo on kriv, pa da on ni tam za dvigovanje!

No, takega prodajalca bi jaz kratkomalo nagnala, če bi imela kaj besede:grrr:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.7.2005 12:23:33   
Annny
Jaz bi pa lepo ostala z vozkom v trgovini in če bi protestirala, bi prosila, če pokliče nadrejenega- da se bom pogovarjala samo z njim. Nesramnost pa taka.

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
17.7.2005 12:38:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SANDY)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.7.2005 12:39:56   
Anonimen
V Mercatorju

(odgovor članu SANDY)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
17.7.2005 12:40:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu SANDY)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
17.7.2005 13:50:45   
mirka
No saj niti ni važno kaj imajo- meni je tuk kakšna stvar všeč. Saj nimajo slabih stvari.
Samo prodajlke so pa res kot da smo mi ostali krivi da so tam.
Jaz nevem, danes je tako težko priti do službe, pa tudi čez počitnice se je težko prebit skozi množico prošenj da bi dobil kakšen tolar - mislim pol se pa še tko obnašajo kot da bi jim vsi mogli lezt pod nogami. Jaz bi take takoj ven postavla,...:grrr::grrr::grrr:
Da ne govorim da je tisti fant v Obiju- norec no , nevem kaj bi rekla. Smrkavec nesramni, jaz ne bi bila tiho. Ravno zaradi tega pa naj službo dobijo taki ki znajo cenit vsako delo pa tudi počitniško. Pa naj bi šel ležat domov,...ma bolj da sem tiho:)
Adijo!

Mirjana

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.7.2005 17:34:07   
Annny
Miška, kaaaaaaaaaaj??? Ej, kaj takega pa še nisem slišala- jaz bi bila po moje čisto šokirana8)8)8)

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.7.2005 18:09:45   
Pupica
Sandy jaz bi se tut pritožila, ampak takoj na mestu!!!:grrr:
annny a si hotla napisat mirka;)

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.7.2005 18:14:16   
Annny
Ne ne, Miska01- poglej zgoraj, kaj je napisala8):(

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.7.2005 19:40:10   
india
Pupica, ne, verjetno je Annny odgovorila meni.

Ja, Annny, sem potem govorila s kolegico,ki pri Baumaxu dela že več let in je rekla, da nisem edina, ki ima kakšno pritožbo čez tega tipa. Saj veš, 100 ljudi, 100 čudi, a vseeno bom 100x prej premislila, preden me bodo tam še videli.

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.7.2005 21:02:42   
TaRe*
No,to isto se je meni zgodilo.:(
Pa da povem še to,da se je ta ista gospodična pred kakimi tremi tedni(takrat sem jo videla prvič)Tako igrala z mojo tamalo,da sploh ni hotla od nje.Sva se še z Barby smejale,ker je tako spreminjala glas,pa se ji skrivala za policam....skratka,po moje to ni na njenem zelniku zraslo,ampak je prišlo od drugje.:zmeden2:
Meni je nekaj govorila od piskanja,pa nisem razumela kaj,spraševati pa tudi nisem šla,ker sem bla čist šokirana...:zmeden:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.7.2005 21:16:33   
SANDY
Ja Zara, s tvojmu smo šli na kavo pred tem ;)! Seveda ti pa raj doma 8)!

MAh tm na kraju sem bla tko mrtvo hladna, da sem se raj samo obrnila, ker me ni razpizdila. Ker če bi bla drgač jezna, pol jest kokodakam naprej in nazaj :)-!
Sej ne bo več tm dolg cajta ;)

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.7.2005 21:18:58   
ZARA
Ja,OK...ampak prtož se pa vseen...

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.7.2005 22:49:46   
Pupica
o annny dobr da s povedala.
Pa kako za :hudicek:sem zgrešila ta post:zmeden2::zmeden2::zmeden2:
Miska01 to morš met pa srečo v življenju da na tacga naletiš:)-:)-:)-:)-:)-:)-
Spada pod rubriko, "Saj ni res!!"
:sloncek:

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.7.2005 9:59:30   
zoya_
Miska, če bi men en tip kej takega izjavu, bi ga samo sunla nekam :grrr:

Midva sva bila pa v soboto v Intersportu v Lj - Mercator... pa tko z mojim vidiva hude superge, pa gledava pa iščeva po škatlah, pa nikjer ne najdeva, pol pa tam ena prodajalka vsa naveličana stoji in prašava, če je številka ta pa ta... pa ona, ne ni, pa prašam, če bodo mogoče še kaj naročil, pa me tko pogleda, kot da ne bi smela prašat in izjavi, da ne in se pobere... oki WHATEVER, a sem mogoče jaz kriva, da ima tako službo al kako... sem samo tko na glas rekla, da se opravičujem, ker sem sploh tle... sam ne vem, če je dojela... :zmeden:
V Kranju v Intersportu nama je pa na 1001 načih hotela ustreči, pa žal ni mogla...

Sej verjamem, da ni luštno delat v soboto, pa popoldan, pa nedeljo... samo jaz nisem zato kriva... pa naj si takšen folk najde drugo službo al kaj naj rečem no

(odgovor članu SANDY)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?