pravljica -> JULIJ (17.7.2005 16:54:24)
|
cipresa, lahko ti jaz opišem...meni se je začelo ob 4ih zjutraj in sem nekako slutila da je to to...kot menstrualni krči v spodnjem delu trebuha - najprej samo toliko, da čutiš, potem so bili znosni, na koncu je pa že kar fajn bolelo...pri meni so bili najprej na 10 do 15 minut, držali so pa cca minutko...to je trajalo do enih 3eh popoldan, potem so se pa začeli na 5 do 10 minut...zadnjih nekaj ur so že boleli, da nisem vedela več kako se naj skrčim...v glavnem ob 4ih sem šla v porodnišnico, ker je :love: naredil paniko (jaz bi še počakala, da bi bli obiski mimo), tam na ctg so bli pa že na 3 minute, ampak še nisem bla dovolj odprta, tako da sem še 1 uro tam čakala, da je blo 3 cm in so mi lahko predrli mehur...potem je blo pa v 4ih urahj konec v glavnem, dovolj da si doma do 5 minut, drugače čakaš v porodnišnici (če bi šla jaz pri 10ih minutah, bi me še mogoče domov poslali, al bi pa tam čakala tako dolgo) sigurno pa veš, da je to to - če ne takoj, pa po nekaj urah, ker ne mine smrka, upam da si že kaj zrihtala :miska:
|
|
|
|