Kerensa* -> RE: Epilator (28.9.2010 6:37:41)
|
Jaz sem si pred nekaj dnevi kupila epilator Remington. Prvega v življenju. Ugotovila sem, da imam očitno dobro toleranco na puljenje dlak na nogah (vsaj pod koleni), kaj več pa še nisem preizkusila - mi zmanjka časa, ker je epiliranje, kakor vidim, kar zamudna zadeva (vsaj v primerjavi z navadnim britjem, ki sem ga prakticirala do zdaj), če hočeš, da je dobro opravljena. Edino, kar me moti, je to, da čisto vseh dlačic pa le ne pobere - predvsem tistih mini-kratkih ne. Vidi se jih sicer ne, ampak, ko pa z roko potegneš čez nogo, jih pa občutiš. In to mene full moti. Sem pa tudi skeptična glede reklam tipa a la "4 tedne" - to bom pa še videla. Po treh dnevih lahko rečem, da je enako, kakor po epiliranju, se bom pa pustila presenetiti. Je pa res, da imam očitno precej občutljivo kožo (al' je to normalno?), saj sem kar nekaj ur po epiliranju prav lepo rdeče-pikčasta, zato grem danes v Muller-ja v nabavo po nekaj za nego kože po epiliranju. Za epilacijo podpazduh ali bikini predela pa nimam poguma.
|
|
|
|