Dobro jutro !!! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> Dobro jutro !!! (17.7.2005 7:00:03)

:bravo::bravo::bravo:

Že kršim svojo obljubo... Rekla sem, da me danes ne bo na jutranji čvek... Potem pa sem se spomnila, da moram ob 8-ih vzeti tablete... In zdaj moram nekako zapolniti čas do takrat... Mi bo katera pomagala?

anajmad -> Dobro jutro !!! (17.7.2005 7:03:25)

Jutr!!!Jst,če lahko.Tok te bom skregala,če ne boš šla po osmi uri počivat:)-:)-:)-:)-:)-.drgač,kako je v vašem koncu? Pr nam je tok soparno in jst imam poletno bolezen - drisko:(.Pa bo že boljš.
en lp:morje:D.

Anonimen -> Dobro jutro !!! (17.7.2005 7:04:54)

Dobro jutro, anajmad!
Pri nas je bil pa ponoči dež, tako, da je prijetno sveže...
Jaz sem ravnokar povečerjala, zdaj pa "psihološko" preučujem rezultate "moškega" testa osebnosti, ki ga je moj :love: rešil v reviji FHM...

Anonimen -> Dobro jutro !!! (17.7.2005 7:07:17)

jutro, tudi mi smo že pokonci - smo vcer ritm zmesal - zdaj pa ob 6h auf
ja driska :( nč ni prijetno -anajmad - pozdravite se no,
pa vsem eno lepo soboto - ups.nedeljo -vidite še ne funkcioniram kot mi morala

letim župo kuhat, pa zajtrk pripravit, popoldne bi pa kar odletela v neznano :)

l.p. in :rozica:

Anonimen -> Dobro jutro !!! (17.7.2005 7:08:06)

Dobro jutro, Tassy!
Tako zgodaj, pa že juho kuhat? Kaj ni zdajle čas za :kava: ?

anajmad -> Dobro jutro !!! (17.7.2005 7:08:23)

Jst pa sem že zgodaj vstala in sem že cunje obesla,rože zalila,v glavnem ful sem bila pridna.Potem sem pa imela poletje v školjki(WC):)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-.Zgleda,da je bilo včeraj preveč lubenice in ostalega sadja,tako da bom danes kr na dieti.Pa ti,kako se počutiš?

anajmad -> Dobro jutro !!! (17.7.2005 7:09:48)

Joj Tassy, ful si pridna.Jst še sploh ne vem,kaj bom kuhala.Še sreča,da sva sam z možem.Komaj pa čakam mojo lubico,ki pride jutri.

Anonimen -> Dobro jutro !!! (17.7.2005 7:10:05)

Jaz sem super, polna energije... Nič ne vem o tem, da imam uroinfekt, ampak tako so mi rekli naši vrli medicinci in zdaj moram jemati Hiconcyl...
Sem pa ugotovila, ko sem šla iz službe, v dvigalu, ki ima ogledala, da če se pogledam od strani, je trebuh že bolj naprej kot vsebina modrčka...

anajmad -> Dobro jutro !!! (17.7.2005 7:16:08)

No,lepo. Dete v glavnem raste.Pol pa ti spet ne bo prav proti koncu,ko boš imela trebuh,kot sod:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-. A ne,kok smo čudne.Tud jst,ko sem bila lani noseča,sem bla ful vesela in sem kazala tisti trebuh naokoli,samo potem na žalost...Upam,da mi bo letos vsaj ratalo bit :nosecka:.Moraš se pa paziti uruinfekta, ni zanemarljivo.

Anonimen -> Dobro jutro !!! (17.7.2005 7:18:21)

Ja, so mi rekli, ja, ampak a ni kolikor toliko logično, da človek čuti, če ima kaj vnetega? Jaz naj bi imela ledvica ali mehur, ne vem točno, sem že pozabila, ker ne opazim ničesar...

anajmad -> Dobro jutro !!! (17.7.2005 7:21:49)

Ponavadi na začetki ne boli,ko je že fajn vneto,se začnejo stopnjevati bolečine,ki ponavadi pripeljejo do popadkov.Tako so meni rekli,ko sem imela hudo vnetje.V glavnem moraš piti veliko tekočine,paziti da se kje ne prehladiš,pa bo O.K.

Anonimen -> Dobro jutro !!! (17.7.2005 7:23:28)

Ja, tudi meni je rekla ginekologinja, da moram spiti najmanj 2 litra tekočine na dan... Ne vem, kam bom dala toliko te Zale Life, ki jo pijem... Oz. s katero se dobesedno nacejam... Saj mi bo mehur razneslo, pa naj bo zdrav ali vnet... Vsako uro sem na WC-ju... Tega nisem navajena... Prehladiti se pa nimam kje, ker sem skoraj ves čas doma, če ne, sem pa v službi...

smrka -> Dobro jutro !!! (17.7.2005 9:01:37)

Jutro punce! Mene je pa zacelo v trebuhu bolet vsake toliko,.... zgleda bo danes še akcija!!!!!!:kuza::kuza::kuza:

india -> Dobro jutro !!! (17.7.2005 9:14:34)

Ojla dekleta...smrka tebi pa posebej dobro jutro!

No, morda pa bo res danes tvoj in Adrianin dan!
Drži se, bom vsake toliko malo pogledala sem gor, če boš kaj javla!

LP:miska:

smrka -> Dobro jutro !!! (17.7.2005 9:16:04)

o tenks miška... upam da bo res danes.. ker sem imela zelo grde sanje.. mal me je kar stisnilo.. upam da nič ne pomenijo

india -> Dobro jutro !!! (17.7.2005 9:17:26)

Poglej v sanjsko knjigo,če je nimaš mi piši privat in ti pogledam;)

Anonimen -> Dobro jutro !!! (17.7.2005 9:26:25)

haj!:sloncek:!kako ste kaj?9nebesa

sanjska knjiga je tudi na internetu-le poglej:)

india -> Dobro jutro !!! (17.7.2005 9:39:39)

O, Nina, kaj delate lepega na Pobrežju?
Pri nas je tako čudno vreme, da mi ni niti za pogledat ven, grem pa zdaj kuhat filane paprike :), potem pa mogoče malo na pokopališče in v park :rozica:

urbancek -> Dobro jutro !!! (17.7.2005 9:40:27)

Smrka, pusti sanje, to je čisto psihološki dejavnik, bolj boš gledala sanjske bukve, bolj boš "trapasta" - iz svojih izkušenj. če boš danes potovala v Rim, ti želim čimprejšni prihod do cilja, potem s svojim najljubšim bitjecem uživajta kar se le da.
Srečno

Anonimen -> Dobro jutro !!! (17.7.2005 9:44:51)

mah nič ne delamo, če pa je tako grdo vreme:((zdaj bomo šli v tuša, da bomo lahko potem jedli pire in piščančja prsa:)kaj nič več ni srečanj ali kaj?že dolgo nisem nikjer prebrala:zmeden2::ups:

Anonimen -> Dobro jutro !!! (17.7.2005 9:46:14)

smrka upam da boš šla danes.mene je zacelo bolet 1.6 zjutraj, rodilas pa 2.6 ob 19.25:grrr::)

india -> Dobro jutro !!! (17.7.2005 9:57:40)

Ne vem, Nina, za srečanja, ker enostavno nimam niti časa, da bi sledila, je pa res, da jih je kar nekaj šlo v službe, pa dopusti so in tako naprej. Če želiš, pa se lahko za kavo zmeniva kakšen dan ;)

Anonimen -> Dobro jutro !!! (17.7.2005 11:33:17)

miska01 komaj zdaj sem vidla kaj si napisala-sori:ups::)

lahko se zmenimo za kaksni kakavček ja, ker kave ne pijem:)-:bravo::)

smrka -> Dobro jutro !!! (17.7.2005 11:53:25)

je kera na čveku?

viv_ -> Dobro jutro !!! (17.7.2005 12:01:02)

smrka, a še nisi šla rodit? :)-

Kdaj si pa mela oz. maš datum?

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>