scarlett_ -> RE: Nedonošenčki 2010 (22.12.2010 18:43:17)
|
Živjo! Mi smo imeli tudi že 3. cepljenje, teža in rast sta kot ponavadi ok, je pa slabokrvna .. tako, da so nam naročili, da začnemo z mesom in pa vsak dan mora pojest en rumenjak .. če bo pa pri 9. mesecih še vedno tako, bo pa dobila zdravila .. tudi fizioterapije nismo dobili, je rekla P, da zaenkrat samo doma telovadimo tako, kot so nam pokazali .. jaz srčno upam, da bo to res dovolj zanjo .. zaenkrat je napredek na rokicah, ni pa še nobene želje, da bi se prevalila ali kakorkoli .. počasi se daleč pride .. je pa kar precej "trmasta" in je rekla P, da tudi, ko ji ne paše bit na trebuščku, naj jo kar pustim tako in naj joka .. jaz je pa ne morem kar pustit, pa še zdi se mi, da bi se ji tako telovadba zamerila .. kako pa ve naredite? A puščate otročke jokat? Izrazila se je tudi, da zgleda razvajena, zdaj pa ne vem, a je dojenček pri starosti 6. mesecev res lahko razvajen?? Res je, da se ne zna sama zamotit in igrat, ampak saj je tudi še premajhna in glede na to, da rokic ne uporablja, bi se tudi bolj težko .. kaj mislite? Ah, pa še brez pena puzzlov smo ostali .. kaj imate pa ve po tleh, tiste ki nimate Airex blazin? Sicer pa naša govori "BaBaBa" in je res luštno, pa včasih se ponoči zbudi, pogovarja sama s sabo in potem zaspi nazaj .. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|