Zeleno blato (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Uvajanje goste hrane

Sporočilo

mayble -> Zeleno blato (27.5.2010 8:31:30)

Mojemu 4-mesečniku sem včeraj dala za poskusit zmečkano banano in se je kar ni mogel najesti - pojedel jo je skoraj pol. Potem pa je imel popoldan zeleno blato - ali to pomeni da želodec še ni pripravljen na Gh ali bo to pri vsaki novi hrani?

kristinaj -> RE: Zeleno blato (27.5.2010 8:35:19)

normalno...

koala -> RE: Zeleno blato (27.5.2010 10:02:18)

Moj ni imel nikoli takšnih težav, je pa res da sem začela uvajati šele po dopolnjemne 6 mesecu.

urshak -> RE: Zeleno blato (27.5.2010 12:00:33)

Kar smo jedli, takšno je blato[sm=smiley36.gif] oranžno, zeleno, rjavo... To je vse normalno.

Hope2 -> RE: Zeleno blato (27.5.2010 19:02:53)

IZVIRNO SPOROČILO: urshak

Kar smo jedli, takšno je blato[sm=smiley36.gif] oranžno, zeleno, rjavo... To je vse normalno.

Blato po GH je res spremenjeno in ni več kašasto rumeno, ampak po banani blato ne more biti zeleno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Če črevesje ni dovolj razvito je lahko blato zeleno, v hujšem primeru vmes najdeš sluz in pojavijo se lahko krči. Zeleno blato z veliko sluzi lahko kaže tudi na alergijo.

Želodec nima veze, črevesje ponavadi ni razvito. Kam se ti pa mudi?

mayble -> RE: Zeleno blato (28.5.2010 13:22:59)

Mudi se mi, ker je otrok začel zavračat dojenje ter ker kaže že lep čas vse znake za pripravljenost na GH.

AnciM -> RE: Zeleno blato (29.5.2010 9:50:38)

Dojenčki kakajo v vseh odtenkih od rumene, oranžne in zelene. Moj prvi je bil še popolnoma dojen, ko je imel že včasih zeleno blato. Vse to je NORMALNO. Zaradi banane bo kvečjemu kakal rjave oz. črne nitke. Je pa zelo možno, da ga je malo zaprla in je zaradi tega bilo blato zeleno.

Stran: [1]