bela.kava -> RE: Off to Mockba - 2nd dejt (4.6.2010 9:53:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Iza12345 No midva sva nazaj, utrujena.... Malčika sva videla samo za 5 min čez šipo v bolnišnici in še to sva imela srečo, ker je bila zdravnica na počitnicah v Slo, sicer malega zagotovo ne bi videla Je pa cel cukr, star trenutno 10 mesecev in tak dobrovoljček, da se ti trga srce. Mal sem face pokala in se mi je tolk smejal, da so zdravnica, Irina in Olga kar gledale, niso mogle verjeti, to je bila naveza v sekundi. Po eni strani mi je tolk hudo, ker ga nisem mogla k sebi stisniti, po drugi strani pa ok, vsaj ni bilo prehudo ob odhodu... ne vem le, kaj lahko naredim, da brcnem uro v rit, da se bo hitreje premikala, da bi kmlau prišel avgust, predvidoma 10.8 (+- par dni) naj bi imeli sodišče... torej par dni prej bova šla gor, da bova lahko vsaj malo z njim, potem pa razmišljam, da bom jaz kar gor ostala do dne, ko ga bova lahko dvignila, saj drugače se mi pa lahko zmeša ;) V glavnem, neponovljivo in neprecenljivo. Cmoka vsem puncam, Iza Odlično, veš s časom je pa tako, mine. Še za nikogar se ni ustavil, tako, da brez skrbi, en, dva, tri boste skupaj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif[/image]
|
|
|
|