Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
razvijanje slik po internetu 27.5.2010 1:06:05
|
|
|
|
blustar
|
Ker je Asja, pri katerem sem zdaj naročala razvijanje digitalnih fotk, premaknil trgovino in ni več blizu moje mame, gledam mal druge ponudnike. Saj vem, da lahko naročim po pošti, ampak mi je boljše, če jih mama kar sproti prevzame, ker itak v glavnem zanjo razvijamo fotke (vnukinje seveda ). Ponudnikov je velik in so cenovno tam nekje. Brala sem en test v Monitorju in tam so recimo dobro ocenjeni Foto Čebron, Cyber HP, Foto format.., ki jih ne poznam. Zanima me, kje ve razvijate, kako ste zadovoljne s programom, ki ga uporabljajo za naročila in kakovostjo slik. Ali imajo tudi kakšne količinske popuste - jih dajem razvijat precej kampanjsko, pa se pozna. Je katera že stestirala Petrolovo razvijanje fotk? Se mi zdi fajn, ker lahko prevzameš na vsaki pumpi. Pa še to: a je katera dala fotoknjigo naredit pri več ponudnikih, da lahko primerja?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.5.2010 8:10:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.5.2010 8:57:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.