Babylove DM popust (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

zvesta -> Babylove DM popust (26.5.2010 17:02:32)

Tak, spet je treba po plenice in mleko v DM, pa me zanima, če hodi kateri odveč DM Babylove popust za 25 %?

Jaz, moj otrok in moj TRR bi vam bili zelo hvaležni. :)

Drugače pa še kak klik podpore v podpisu tudi ne bi bil odveč, mogoče pa še na tak način prešparamo za plenice. [sm=smiley36.gif]

lucika -> RE: Babylove DM popust (26.5.2010 18:49:04)

sicer nimem kupona, mam pa svoj sistem: na dm kartico se nabijajo točke. za 50 si vzameš kupon za knjižico bonov, not pa je bon za 25 posto, za katerikoli izdelek. kupujem pamperske, ki so potwem cca 10 eur paket, 60 kosov. veliko boljše od dm, cena pa tud ok taka.

zvesta -> RE: Babylove DM popust (26.5.2010 18:57:10)

pa ni to samo za 1 izdelek, ali lahko potem za 10 istih izdelkov koristiš takrat popust?

saj ne vem, če sme razumljivo vprašala...

pa nam se gre najbolj za mleko, ker mala pije njihovo blagovno znamko...

lucika -> RE: Babylove DM popust (26.5.2010 19:00:27)

je ja, za en izdelek. sam te točke se mi kr nabirajo, tak da jih vedno imam...pa na tist nakup tudi pike dobiš...

zvesta -> RE: Babylove DM popust (26.5.2010 19:02:00)

IZVIRNO SPOROČILO: lucika

je ja, za en izdelek. sam te točke se mi kr nabirajo, tak da jih vedno imam...pa na tist nakup tudi pike dobiš...

ja, se mi je zdelo... saj jaz tudi pokoristim te bonuse, ampak jaz grem na mesec kupiti nekje 10-15 škatel mleka, pa plenice, ostalega pa ravno ne kupujem tam... s tem kupončkom pa se kar pozna, če namesto 100 € plačam samo 75 €

štrumfek -> RE: Babylove DM popust (26.5.2010 19:41:46)

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

pa ni to samo za 1 izdelek, ali lahko potem za 10 istih izdelkov koristiš takrat popust?

25% je za en izdelek ja
vendar je v tej isti knjižici tudi kupon za -15%, ta pa velja za enkraten nakup

zvesta -> RE: Babylove DM popust (26.5.2010 19:43:49)

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

25% je za en izdelek ja
vendar je v tej isti knjižici tudi kupon za -15%, ta pa velja za enkraten nakup

a ni 15% popust šele pri 150 točkah? to pa mi šele v dveh mesecih zberemo.. pa 25 % je še vedno več kot 15 % :)

ma, saj vem, da gnjavim, ampak tudi vem, da ene te kupončke stran mečejo, to je pa škoda...

štrumfek -> RE: Babylove DM popust (26.5.2010 19:50:52)

150 je ja..

upam da se bo našla kakšna ki jih ne rabi...

ZmajTolovaj -> RE: Babylove DM popust (26.5.2010 21:26:34)

A so te knjižice ugodnosti vedno enake, mislim na koliko časa menjajo kupončke not? A je vedno zraven tud tisti za 15% in 25%? A se da to kje prej pogledat?

zvesta -> RE: Babylove DM popust (26.5.2010 21:30:37)

IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

A so te knjižice ugodnosti vedno enake, mislim na koliko časa menjajo kupončke not? A je vedno zraven tud tisti za 15% in 25%? A se da to kje prej pogledat?

A to misliš popuste, ki se dobijo za zbiranje pik na kartici? Pojma nimam kako se menjujejo, se pa tukaj da vse spremljat:

http://www.dm-drogeriemarkt.si/active_beauty.php

ZmajTolovaj -> RE: Babylove DM popust (26.5.2010 21:45:28)

tooooooo  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

ZmajTolovaj -> RE: Babylove DM popust (26.5.2010 22:00:16)

Do kdaj pa potem veljajo tile boni? Da jih ne bom sprintala pa bojo samo do npr. 31-5-2010 ...

lucika -> RE: Babylove DM popust (26.5.2010 22:34:50)

boni se menjujejo, je pa vseeno ta joker bon vedno not. za -25%

uf, nisem se zavedala, kolk se porabi mleka na mesec...če bi morala kupovat bi imela...ko pa ne rabim, pa nič od tega ne prišparam. kako se ta računica razloži?

blustar -> RE: Babylove DM popust (27.5.2010 1:27:57)

Izdelki na kuponih se menjajo, popusta 25 % na en izdelek (katerikoli) in 15 % na celoten nakup sta pa vedno. No, meni se kar pozna, ker grem zdaj v DM manjkrat in takrat kupim full. Na ta račun verjetno kako stvar v DM več, ki sem jo sicer prej kupovala drugje. Sem pa ugotovila, da si s takim kupovanjem skoraj obnavljam te točke - ko kupim več stvari naenkrat, je hitro 150 eur. Te plenice, praški... sploh niso pocen.

Čakam, da si bo še Mueller končno spomnil kak tak program zvestobe. Tam mame tudi dosti pustimo, se mi zdi.

sončnica24 -> RE: Babylove DM popust (27.5.2010 7:10:14)

Zvesta, od kod pa si? Sicer nimam kupončkov, samo se mi od nekod zdi da si iz Mb-ja? Ker potem lahko mleko dobiš na recept?

zvesta -> RE: Babylove DM popust (27.5.2010 7:46:03)

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Zvesta, od kod pa si? Sicer nimam kupončkov, samo se mi od nekod zdi da si iz Mb-ja? Ker potem lahko mleko dobiš na recept?

žal sem iz sosednje občine... pri nas ni nič na recept :(

piko12 -> RE: Babylove DM popust (27.5.2010 8:22:59)

IZVIRNO SPOROČILO: blustar

Izdelki na kuponih se menjajo, popusta 25 % na en izdelek (katerikoli) in 15 % na celoten nakup sta pa vedno. No, meni se kar pozna, ker grem zdaj v DM manjkrat in takrat kupim full. Na ta račun verjetno kako stvar v DM več, ki sem jo sicer prej kupovala drugje. Sem pa ugotovila, da si s takim kupovanjem skoraj obnavljam te točke - ko kupim več stvari naenkrat, je hitro 150 eur. Te plenice, praški... sploh niso pocen.

Čakam, da si bo še Mueller končno spomnil kak tak program zvestobe. Tam mame tudi dosti pustimo, se mi zdi.

Hvala, da ste me razsvetlile. Pridno zbiram pike, vnovčujem pa ne.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley23.gif[/image]

zvesta -> RE: Babylove DM popust (27.5.2010 9:13:05)

No, še ena informacija glede kartice in pik... pike lahko zbirate tudi v Avstriji na isto kartico, žal jih pa tam ne morete koristiti.... koristite lahko samo v državi, ki je kartico izdala...

zvesta -> RE: Babylove DM popust (27.5.2010 14:06:25)

Evo, skoraj dobila bon, pa mi ga je ena pred nosom speljala. :( Šmrc...

zvesta -> RE: Babylove DM popust (27.5.2010 20:50:26)

šmrc... tečna sem... [sm=zmeden.gif] glasujte vsaj [sm=smiley36.gif]

baja* -> RE: Babylove DM popust (27.5.2010 21:37:07)

kaj ta babylove popust je v eni od knjižic kuponov?

glasovala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

zvesta -> RE: Babylove DM popust (27.5.2010 21:45:46)

IZVIRNO SPOROČILO: baja*

kaj ta babylove popust je v eni od knjižic kuponov?

glasovala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

ja, baja, v eni od knjižic... samo ne vem v kateri :)

baja* -> RE: Babylove DM popust (27.5.2010 22:05:44)

aha, no jaz mam ful pik in grem zdaj enkrat po kupone in če bo ta bon not, ti ga z veseljem odstopim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

lučka 25 -> RE: Babylove DM popust (27.5.2010 22:52:27)

Jaz pa mislim, da je ta kupon samo v  knjižici popustov, ki jo dobiš, če se vpišeš ob rojstvu otročka. Sam ne vem al pri starosti od 0-6 mescov, al pa 6-12 mescov. Meni je zelo žal, ker sem ga že porabila, pa še to bolj za drobnarije in ne npr. plenice in melko, ko bi tebi prišlo prav.

zvesta -> RE: Babylove DM popust (28.5.2010 11:23:52)

IZVIRNO SPOROČILO: baja*

aha, no jaz mam ful pik in grem zdaj enkrat po kupone in če bo ta bon not, ti ga z veseljem odstopim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

ah, se očitno nisva dobro zastople... ta popust je v eni od knjižic, ki jo dobiš na babybonus

www.babybonus.si

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>