Prioritete pri nakupu digija (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

temboli1 -> Prioritete pri nakupu digija (26.5.2010 15:53:25)

Živjo,

zanima me, katere lastnosti so bile pomembne za vas, ko ste kupovale/i digitalni fotoaparat (poleg cene seveda)?
Kateri fotoaparati imajo lepšo sliko ?
Sama se odločam/premišljujem za nakup digitalca, pa nisem ravno profi glede tega in rabim kakšen nasvet.

Hvala in
lep pozdrav.

Ribica ** -> RE: Prioritete pri nakupu digija (26.5.2010 18:08:25)

Cenovni rang, zahteve glede objektiva (sirokokoten ipd.)... ? Malo vec povej.

Imam Canona, zadovoljna, super barve, edino baterije mi ful kuri pa vcasih traja, da fles prizge. Ko sem dva meseca nazaj gledala za novega, mi je en, ki se na to spozna, svetoval Fuji-ja.

Gledala sem pa tam za 200€, vec kot 4x opticni zoom (4 je premalo, to ze imam) in vec kot 7mio pixlov, ceprav ti niso toliko pomembni. Nikonovi so vsi odpadli - Coolpixi niso kaj dosti kvalitetni za moje zahteve. Bom poiskala temo od takrat.

Ribica ** -> RE: Prioritete pri nakupu digija (26.5.2010 18:10:53)

Tu je par fajn nasvetov:

http://www.ringaraja.net/forum/m_5010155/mpage_1/key_/tm.htm#5016207 

J.L. -> RE: Prioritete pri nakupu digija (26.5.2010 20:55:47)

IZVIRNO SPOROČILO: temboli1

Živjo,

zanima me, katere lastnosti so bile pomembne za vas, ko ste kupovale/i digitalni fotoaparat (poleg cene seveda)?
Kateri fotoaparati imajo lepšo sliko ?
Sama se odločam/premišljujem za nakup digitalca, pa nisem ravno profi glede tega in rabim kakšen nasvet.

Hvala in
lep pozdrav.

najbolje da povprašaš v trgovini, kjer boš kupovala. tam so usposobljeni prodajalci in ti svetujejo, kateri je zate najbolj primeren. za dobrega digitalca boš pa mogla odšteti več sto €!

Stran: [1]