ursah -> RE: otroški voziček BABY-SPA (11.8.2010 9:11:20)
|
Meni je prodajalec zagotovil, da ima opravljeno homologacijo E20 44R-04 2064, ki je isto kot ECE R44/04 (samo da je na dolgo napisano). Sem kar konkretno preverjala pri njem to homologacijo, tako da je kontaktiral proizvajalca in preveril, ker sam ni vedel. Ima sledeče certifikate (ne znam pripet slikce): 1. high quality with ISO 9001:2000 certyficate (TUV SOD), taka modra nalepka 2. ena nalepka s trikotnikom, na kateri piše TUV Rheinland (U je s preglasom) 3. oranžna pravokotna nalepka, na kateri piše universal, 0-9 kg, Y E, 44R-04 Kolikor sem razbrala iz tega, je to ta certifikat, ki so ga na materinski šoli poudarili, da ga avtosedež oz. jajček mora imeti. BTW: ali je kdo v tem času dobil dostavljen ta voziček? Kakšne imate izkušnje z dobavo, če ga je kdo že naročil? Pri nama že več kot 2 tedna zamujajo z dobavo zaradi dopustov kao (čeprav jih ob naročilu niso omenjali), jaz pa imam rok čez 2 tedna. Sem bila precej slabe volje, ko sem izvedela, koliko bodo zamujali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Menda naj bi bil do konca drugega tedna. Upam.
|
|
|
|