Dollar/Hitex (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

Lejči -> Dollar/Hitex (26.5.2010 13:00:59)

Hojla,

počasi bo treba zamenjat jogije, pa me zanima, če imate kakšne izkušnje z Dollarjevimi ali pa Hitexovimi jogiji ?

Vsak nasvet/izkušnja bo dobrodošla. Hvala.

zp -> RE: Dollar/Hitex (26.5.2010 15:32:33)

Imamo Dollarja 140 cm, dve različni jedri-trdoti, starega 5 let-ne menjamo za noben denar...

Pija76 -> RE: Dollar/Hitex (26.5.2010 20:54:00)

imam Dolar 4 leta zimsko-letno stran in ne menjam za nić. Kadar sem od doma komaj čakam da pridem spta domov [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

zmajaz -> RE: Dollar/Hitex (26.5.2010 21:32:40)

Mi imamo tudi vsi (midva z možem ter tašča in tast) Dollar zdaj že leto in pol in smo SUPER zadovoljni - ne menjamo za nič. Z možem imava 2 jedri različnih trdot v eni skupni preobleki (po želji jedri tudi zlepijo, če sta različnih trdot), tašča in tast pa imata 2 jedri v 2 preoblekah. Tudi ta mali sem zdaj, ko je šla iz otroške posteljice v taveliko kupila Dollar.
Mene je prej grooozno matral križ, na hrbtu sploh nisem mogla ležati niti nekaj minut, na tem jogiju + z ortopedskim vzglavnikom od Dollarja pa od prve noči spim kot angelček. Nikoli prej si nisem mislila, da je pri meni možno, da se zjutraj zbudim v takem položaju, kot sem zvečer zaspala - na tem ležišču se mi pa to pogosto zgodi. Pa celo v nosečnosti sem lahko skoraj do konca brez težav ležala in celo zaspala na hrbtu, kar niti prej, ko nisem bila noseča, nisem mogla. Odločala sem se pa tudi med Hitexom in Dollarjem, pa sem izbrala Dollar, ker nisem na nobenem forumu našla nikogar, ki bi ta ležišča kritiziral - same zadovoljne uporabnike.  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] 

seky80 -> RE: Dollar/Hitex (23.6.2011 15:39:39)

ne kopujte hitexa ker je totalna polomija ze 3x sem ga reklamiral prevleka na njim razpada jedro pa se unici ze po nekaj mesecih daš 600 evrov dobiš pa jogi ki je vreden mogoce 50

Stran: [1]