donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: vany Pozdravljene! Sem mamica 5 mesečne Elli doma iz Ptuja-Hajdina,z veseljem se vam pridružima,v sredo imava ravno v planu it v center tam okrog 13h..lahko tudi kateri drug dan,sma zdravi,bile pred kratkim bolani(14dni nazaj),neko virozo fasali obe,mala imela 38.8,pa polni nosek,drisko,zdaj je vredu.. Lokacijo še mi javite,lahko tudi na mail,bi bile zelo veseli. Elli,28.4.2010 O, dobrodošla Bom ti poslala zs Mi2 sicer za ta teden še ne vem, če pridema, jaz še vedno nisem čisto pri sebi, zdaj se je okužil še moj in bruha, tak da imamo pestro. Zala je še najmanj dobila od tega, hb. Bla sem pri zdravniku in sem baje prebolela virozo, tak da sem zdaj okej, ampak kot ponavadi po bolezni sem še kar malo slaba, čeprav je danes že precej bolje. Uf, eni pa res imate velike težave s spanjem, si ne znam predstavljat, kak mora bit to hudo. Vem pa, kak je, ko premalo spiš, in mora bit grozno. Po takih težavah ti verjetno res ni do drugega otroka, ali pa vsaj zelo dolgo ne. Upam, da rešite čim prej te težave Jaz tudi nikoli nisem bila za to, da bi pustila dojenčka jokat, in je tudi nisem, ampak v takem primeru ne vem, kaj je za naredit. Strokovnjaki sicer pravijo, da otrok do 1 leta ne ve izsiljevat, ampak se vedno ne strinjam s tem ... Imajo svoje fore že dosti prej ...
|