slovenka -> RE: posteljica...kako dolgo (28.5.2010 14:27:33)
|
zanimiva tema tudi za nas. Mi imamo 23 mesečno pupo, ima novo sobico in v njej posteljo 140x200. Je čist nizka, tako da nekih nevarnosti s padanjem dol ni, ji je zelo všeč, skače po njej, se dela, da spi, knjigice nosi nanjo, pa ji moram stvari komentirati... ampak prav spi ponoči pa še ne v njej. SMo dali zraven še kinderpet 120x60. Pa se tudi večkrat butne notri. In včasih reče, da bo spala na postelji, ne v kinderpetu, samo to potem izgleda tako, da malo leži, potem pa vstane in s poličke nosi knjigice ali pa pride k nama v spalnico in maha, pa leti nazaj in se vrže na posteljo... sem pa 2 dni do PDP in sem mojemu rekla, da mi ni do takih sprememb sedaj. ZA malega, ki pride, imamo zibko in ta bi naj koristila tam do 5. meseca, tako da do takrat bi bilo fino ta večjo preselit iz kinderpeta... Morda pa res tudi mi poletni dopust izkoristimo za to. SAmo sedaj je res blaginja, ko jo po kopanju lepo dam v kinderpet in mi samo ven pomaha in lubija vrže, jaz pa grem iz sobe... v postelji pa ne bo ostala, vsaj sedaj še ne... preveč svobode zanjo.
|
|
|
|