Sprašujem se... (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Anonimen -> Sprašujem se... (25.5.2010 22:35:34)

... je res to utrujenost, ali se mu enostavno ne da, ali je morda le faza...
Pojma nimam.
Zakaj sta pošli slast in strast v nekoč zavzetem in gorečem ljubimcu...ki se zdaj izogiba ne le sexu ampak tudi pogovoru o njem.
Jaz pa poleg njega brenčim, cvetim, dehtim, si (ga) želim...!!

Pobuda je vedno moja. Ne vedno uslišana. Pravzaprav prosjačim svojega dragega moža za 5 minut mesenega užitka ali vsaj približka nekdanjemu užitku.

Mu ni in ne ve, zakaj mu ni. In ko vprašam, se naježi in zapiha kot maček.

Sva odličen življenjski tandem, zelo se imava rada, vzgajava dvoletnika, imava službi z veliko dela...morda je krivo to... Ja, in še želiva si drugega otroka. Pa lubibog, od kod? Me bo sveti Peter???

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ni mi treba nič odpisovat. Samo ven sem hotela dat, ker teh stvari ne morem nikomur povedat. Me je sram.

mačkicamala -> RE: Sprašujem se... (26.5.2010 11:55:33)

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

... je res to utrujenost, ali se mu enostavno ne da, ali je morda le faza...
Pojma nimam.
Zakaj sta pošli slast in strast v nekoč zavzetem in gorečem ljubimcu...ki se zdaj izogiba ne le sexu ampak tudi pogovoru o njem.
Jaz pa poleg njega brenčim, cvetim, dehtim, si (ga) želim...!!

Pobuda je vedno moja. Ne vedno uslišana. Pravzaprav prosjačim svojega dragega moža za 5 minut mesenega užitka ali vsaj približka nekdanjemu užitku.

Mu ni in ne ve, zakaj mu ni. In ko vprašam, se naježi in zapiha kot maček.

Sva odličen življenjski tandem, zelo se imava rada, vzgajava dvoletnika, imava službi z veliko dela...morda je krivo to... Ja, in še želiva si drugega otroka. Pa lubibog, od kod? Me bo sveti Peter???

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ni mi treba nič odpisovat. Samo ven sem hotela dat, ker teh stvari ne morem nikomur povedat. Me je sram.

Mu mogoče nisi več všeč,ali pa ima drugo.Tudi to se lahko zgodi.
Če sta v resnici odličen življenski tandem,potem mora tudi sex štimat,ampak očitno nista,to si domišljaš samo ti...

ronja -> RE: Sprašujem se... (26.5.2010 12:01:25)

Mu mogoče nisi več všeč,ali pa ima drugo.Tudi to se lahko zgodi.
Če sta v resnici odličen življenski tandem,potem mora tudi sex štimat,ampak očitno nista,to si domišljaš samo ti...

Ni vse tako digitalno. Pari imajo probleme na raznih področjih in včasih tudi na tem področju, da enemu je in drugemu ni in drugič obratno. In niso vsi nerešljivi! Včasih imajo moški tudi probleme s staranjem - ženske se sekirajo, ko dobijo gube in sive lase, moški, ko jim upeša potenca. In si potem ne upajo niti poizkusit, ker jih je strah - to je zelo pogost razlog, baje. POtem so še drugi razlogi, recimo da je bi in trenutno bolj v homo fazi, pa da sta se odtujila, pa nenazadnje tudi da ima drugo, vendar se mi zdi, da je to manjšina, lahko se pa motim.

anonimna, preberi si florecitino temo na DIPO, tam je še par takih zgodb, boš vsaj vedela, da nisi sama. Pa nekaj različnih nasvetov, kako rešit ta problem se tudi najde.

Stran: [1]