Anonimen -> RE: Februarke 2011 (4.7.2010 15:10:41)
|
Meni je sestra svetovala glede na to da zjutraj bruham čez dan mi je pa nenormalno slebo in mi vse smrdi, da naj kupim ingvarjev čaj lahko tudi tabletke, je rekla, da je skoraj boljše. Mate ve tudi težave, da bi jedle vse nesladko, ne slano, skratka vsega je preveč kar vam uspe v usta dat? Lahko, da mata trenušček zaradi prebave. Saj meni se je to zgodilo. Jaz si pomagam z jogurtom pa donatom. Sej drugega ni. Mi pa ne pomaga vedno, zanč se mi je zaluštala jota, meje lepo odprlo :D trsica moja mama je z menoj imela te težave in tudi moja kolegica. Pri obeh so se pojavile zelo otečene noge. Mami mi je takoj rekla, da popazi na ledvičke, da je velika možnost, da trpijo in da je to pogosto v nosečnosti. Nebi bilo napačno, da bi genikologinji povedla za otekanje, ker ti zastaja voda. Ker lahko to postane zelo resno in vodi k odpovedi ledvic :( Pa ne da bi strašila, zadeva je lahko zelo resna. V tem času čim več pij, čim manj pikantnega, slanega... Sej to tako ne smemo, saj mene je sestra podučila, da ne smem slan, sladko, pikantno, čim manj masti, če se da nič, izogibat siru, suho mesnatim izdelkom,.... Vem pa da obstaja čajček za nosečnice, ki jim zastaja voda, mislim, da je od Ašiča, sošolka ga je po nasvetu genikologinje pila zadnja dva meseca, ker je bila res boga.[sm=smiley13.gif] Se ga kupi v lekarni.
|
|
|
|