|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
1.7.2010 11:52:25   
Ribi Bibi
Evo, pa sem vas prebrala.
Najprej Sasy22, ti moram povedat, da sem takoj vedela o kateri ginekologinji govoriš (še preden si napisala ime). Za njo se ve že od nekdaj, da ima hmmm...."močno nabrušen jezik" (da ne rečem kaj gršega). Če ti je kaj v tolažbo ti lahko samo povem, da je po strokovni plati menda izredno cenjena med kolegi...čeprav ne vem, če to odtehta vse slabe občutke, ki ti jih pusti srečanje z njo.
Sicer so me pa veseli, da imamo že tako poln seznam!! user posted image user posted image  To smo ble pridne punce user posted image . Malo so me zmedli tisti hudički vmes, sem najprej mislila, da ste jezne name, ker se nič ne oglasim, pa ste mi kar vražička pripopale-za opomin user posted image . No potem sem prebrala kam pašejo in me je prav nasmejalo.
Kar s tiče pa slabega počutja in slabosti sem že napisala, da sem bila dva tedna čiiisto boga. Že sama misel na hrano mi želodec dvigne, pojest uspem pa samo kakšen kruh, testenine in sadje. Enako je bilo v prvi nosečnosti, ampak glede na izkušnjo me čaka še kake 3 tedne težav, potem se pa zadeve uredijo - komaj čakam! Se tudi s kolesom ne morem v službo peljat, tako se mi roke in noge tresejo user posted image , še dobro, da je poletje, pa ni neke silne guže v LJ.
Spol otroka je nekako postranska stvar, samo da bo zdrav. Je pa res, da se oba hecava, da sva bratca naredila, bi blo čist fino imeti par. Sicer pa, če bo spet punčka, bomo pa še kdaj poskusli user posted image

Tako, ker sem prejšnje dni mal premal pisala, sem se pa danes oddolžila user posted image

Uživajte s svojimi napihnjenimi bušiji (ja, tudi jaz sem napihnjena za cca 4. mesec user posted image ) in naj vam čas do pregledov čimhitreje mine.

- www.mojasobica.si -

(odgovor članu Ribi Bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 451
1.7.2010 13:49:42   
maurica
ojla punce,

se moje mnenje glede NS. Tudi jaz sem najprej razmisljala ali bi sla ali ne, ce je potrebno. Namrec, oba se strinjava, da bova ne glede na vse, otroka obdrzala. Za pregled sem se odlocila, da bom v vsakem primeru vedela, kaj me caka. Da tudi ce bi bilo z otrocickom kaj narobe, da bi se na to lahko pripravila in da ne bi bilo kasnje soka.
Jaz moram priznati, da me vcasih kar zmoti, ko ti ljudje govorijo "pomembno je samo, da bo zdrav" (ocitno nezdravi otroci nimajo v tej druzbi kaj iskat, ce je pomembno samo to, da so zdravi). Mislim, zgodi se tudi, da otrok ni vedno zdrav in nekatersi s(m)o odloceni, da ga kljub temu obdrzimo in sprejmemo enako kot bi zdravega.
Da ne bo pomote, povsem razumem tiste, ki bi se odlocile za splav. Pac, vsak naredi tisto, kar misli, da je najbolj prav.

Cukica, mogoce se srecava pri dr. Straharjevi. Kdaj si narocena?

No, jaz jutri odhajam na morje za 10 dni, bom uzivala se za vas, pa se spet beremo, ko pridem nazaj. pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 452
1.7.2010 14:03:05   
lil_
mislim da ce je otrok zdrav mu je veliko stvari prsparanih, se tko se otroci preveckrat zalijo zaradi strlecih uses, velikega nosu, postav, velikosti,.. ce pa je otrok nezdrav, je to se toliko huje. in tudi skrb za takega otroka je tezja in se mu moras posvetiti 200%. otrocka sem si zelo zelela, vseeno pa upam, tako kot vecina, da bo zdrav. ker njemu in sebi zelim normalno zivlenje. ne tega normalnega zivljenja razumeti, da ga z nezdravim otrokom ni, ampak pac tako zivljenje kot si ga vecina predstavlja.

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 453
1.7.2010 14:03:59   
Mišyka
A mogoče kej veste za cene NS?
Razmišljam o dr. Strahovi (tam se bla na NS v prvi nosečnosti) in Dravljah (tam sem bla na 4D v prvi nosečnosti).

Saj se dela od 11-14 tedna ane?

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 454
1.7.2010 14:26:06   
cukica
Maurica mam ob 11 uri,pa ti??
Cena v domžalah je 60 evrov za nuhalno,sem gledala v ceniku!!!

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 455
1.7.2010 16:06:41   
srečica17
Pozdravljene nosečke!
Se še jaz malo oglasim.....najtarejša med vamiuser posted image . Počutim s super. Omenjeni sledovi krvi v soboto se niso nadaljevali, tako da spet upam, da bo vse OK.user posted image

Nuhalno v Dravljah delajo med 11. in 14.tednom, cene so pa tukaj, na tem linku http://www.noseca.com/cenik.html

Veliko lepih dni želim vsem, posebej čestitam bodočim mamicam dvojčkovuser posted image .

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 456
1.7.2010 19:28:18   
lil_
tut jst sm se dons narocila na nuhalno k strahovi v domzale datum mam 12.8.
a to dobim samo slikco?
k na linku od srečice17 je npr. cena nuhalne in cena s cd-jom. a kera ve kako je pri strahovi?

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 457
1.7.2010 20:21:29   
DIANE
IZVIRNO SPOROČILO: lil_

tut jst sm se dons narocila na nuhalno k strahovi v domzale datum mam 12.8.
a to dobim samo slikco?
k na linku od srečice17 je npr. cena nuhalne in cena s cd-jom. a kera ve kako je pri strahovi?

o super ti si se že naročila. Jaz se še nisem. Vrjetn se bova jutri zjutri dogovorile z G kako bom s tem.
Jaz zaenkrat odkrit povedan na nuhalno niti ne mislim, iz dneva v dan sem vesela, da je pikica z mano in da vse poteka tako kot je treba. No so slabosti priznam res sem na momente kar boga po en stran sem pa vesela vsaj vem da sem noseča in da je vse kul.
Tok, da jaz jutr ne boste verjele že 3x bom vidla svojo malo pikico se že veselim in me prav zanima kok je od ponedeljka zrasla hehehe.

Lepo se mejte

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 458
1.7.2010 20:30:51   
maurica
cukica, jaz sem narocena ob 12.20. Tako da ce bos dolgo cakala, se morda se srecava user posted image . Ali pa ko bos koncala, bom jaz ze v cakalnici...

zdaj se grem pa res do konca spakirat, jutri pa na morje user posted image .

lp

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 459
1.7.2010 20:44:16   
lil_
diane sej se se nebi, pa jih vecina pise da so se narocile, pa sm rekla da bo najbols ce se pocas narocimuser posted image ze 3x....sm kr mal fous...kok pa je pikica ze velika? jst mam pa 3.8 sele prvi pregled, 12.8 pa nuhalno...zdele nc...pol pa vse na kupu user posted image
za nuhalno ve vsaka zase...jst vem, da ce bi blo potem kej narobe, si nebi oprostila da nisem sla. je pa to stvar vsake posebi...zato pa je placljivouser posted image
jst sm se slabosti pocas ze navadla...ceprov bi sla kdaj najrajs bruhat, sam da bi miniluser posted image kar se pa tice utrujenosti...sm pa precej bol boga...kr spala bi skos. zjutri ustanem, pa sem cez dva ure tok utrujena. da bi sla kr nazaj spatuser posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 460
2.7.2010 7:46:54   
Teyla
A nuhalne svetline nimaš pri svojem ginekologu? user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 461
2.7.2010 8:29:46   
Mišyka
Pri Strahovi je nuhalna 60 eur + 12 eur, da ti posname na cd.

Jst mam prvi pregled tudi šele 2.8., potem pa bi na nuhalno lahko šla 12.8. Škoda se mi zdi, ker zdej še en mesec nč ne bom vedla, pa tudi na teh dveh UZ ne bo strašne razlike.

Razmišljam da bi šla na ta prvi UZ kr k Strahovi in bi pač plačala. Pa da bi bla čez ene 2 tedna že na vrsti. To bi blo super.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 462
2.7.2010 8:41:15   
lil_
teyla ja mislm da ne, moje G ni na na unm seznamu kdo dela nuhalno. ce pa mi jo bo slucajno nardila, lahko k strahovi se vedno odpovem. pa mislsm da po vecini ZD ne delajo nuhalne...al se pac motm? user posted image

mišyka aha pol pr strahovi tut lahko dobis na cd-ju...fajn
ja to mas tko k jst, vse na kupu, do takrat pa nc. jst pa sploh ne razmislam, da bi sla prej nekam na pregled. bom ze pocakala do takratuser posted image sej pomoje ni vazn, a je ksna razlika o velikosti...itak na UZ ne vids lepo...vazno je, da vids pikico, pa ce bi bla dva dni narazn tm user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 463
2.7.2010 8:54:16   
Mišyka
Jst sem bla prvič pri Strahovi, ko je bla še v ZD. Dobiš na cd-ju slikce in filmček. In na UZ (s temi novejšimi mašinami) se za moje pojme ful dobro vidi.
V prvi nosečnosti sem imela prvi UZ že v 7. tednu, ko je bil na UZ viden samo fižolček in rumenjakova vrečka, na nuhalni pa je bil že pravi dojenček :) Res razlika v roku 1 meseca.

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 464
2.7.2010 8:56:52   
Ribi Bibi
Jutro punce!

Nisem čist sigurna, ampak mislim, da potrebujejo licenco za izvajanje nuhalne in da je nima vsak ginekolog.

lil_ a veš, da sem jaz isto razmišljala: če ti je slabo greš bruhat in ti je potem boljše, ne user posted image ...ampak se bojim, da v trenutni situaciji to ne pomaga tako kot pri pijači user posted image

- www.mojasobica.si -

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 465
2.7.2010 9:13:19   
alyiah
Jutro! No zdaj je že dober dan.
Jaz sem se pa odločila, da se ne bom več ˝hvalila˝ o moji (ne)slabosti.
Ker vsakokrat, ko napišem, da mi je boljše, mi je še isti dan potem dosti
slabše. user posted image Včeraj sem bruhala kot vulkan. Ampak Ribi Bibi - potem mi je
bilo boljše, ko sem izbruhala, kar je za izbruhati bilo. Čez pol ure pa sem postala
takoooooo lačna...user posted image Sicer se je slabost pojavljala še celo popoldne v intervalih, ampak...
Na to gledam iz svetle strani. Vsaj vem, da sem user posted image . Glede NS pa sem se odločila tako:
naslednji teden imam 3. pregled in po temeljitem (vsaj upam, da si bo vzel toliko časa)
pogovoru z gin. se bom odločila, če grem ali ne.
Tako, malo sem si spet dala duška...user posted image Lepo bodite in pazite na svoje user posted image .

Some people wait a lifetime for a moment like this....

Neposredna povezava do sporočila: 466
2.7.2010 9:23:32   
hel32
Ojla

Berem, da vas veliko ne ve, kaj pravzaprav pomeni NS, in gdo jo izvaja, izvajajo jo samo tisti ginekologi, ki so opravili nek poseben tečaj v tujini in so strokovno usposobljeni za to, in, ne tega ti ne more izmerit vsak ginekolog.
Jaz pri svoji starosti (34), grem, ker s starostjo se tveganje za dovnov sindrom poveča, sicer ni rečeno, ampak, sem bolj pomirjena, če grem, in mi ni težko plačat tiste € za to!
Sicer še tudi sama nisem bila na 1 pregledu, in komaj čakam, da pride tisti dan.
Vidim pa, da se naš seznamček lepo polniuser posted image bravo, spet bodo polne porodnišniceuser posted image , tako, kot lani, je bila uber gužva.

Drugače, pa, smo neki nahodni, z mamo vred zgleda ta vročina, pa klima v bajti, pa imamo sam 5 stopinj razlike.
Lep, sončen dan želim vsem user posted image , in nove sploh tiste, ki pričakujete prvič, en lep pozdravuser posted image
Sem pa že v 7.tednuuser posted image user posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 467
2.7.2010 11:38:13   
Juxy
Evo mene po dolgem času user posted image

Sem imela danes pregled in sem prav vesela, da je vse vredu, korenjaček pridno raste in je 2,34 cm velik (točno toliko kot mora biti), PDP pa mi je G potrdila na 7.2., tako kot sem si ga že prej izračunala.

Mi je šlo kar na jok, ko sem pikico zagledala na ekranu pred sabo... pred 4 let sem namreč imela prazno gestacijsko vrečko, kar smo ugotovili šele v 10. tednu, prej se nikakor ni dalo ugotoviti kaj je narobe (zaradi rjavih izcedkov in bolečin)... potem vsa ta leta nisem mogla zanosit, danes pa pa kar ne morem verjeti, da je vse ok user posted image

Naslednji pregled imam 27.7., takrat pa bom imela tudi še NS. Drug teden še skočim v laboratorij, da mi naredijo vse potrebne krvne in urinske teste, vključno s tistim, ki spada k NS...in ko bo še tam vse ok, si pa res lahko končno oddahnem... moja hčerkica pa bo za 10. rojstni dan dobila bratca ali sestico user posted image

Drugače pa ... ja, slabost čez dan, zvečer tudi bruhanje, a bomo že preživeli... trebušček pridno raste in marsikatero cunjo več ne spravim nase ...

< Sporočilo je popravil Juxy -- 2.7.2010 11:40:10 >

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 468
2.7.2010 12:12:12   
Juxy
Vidim, da je potrenih nekaj sprememb na seznamu, pa sem se jih kar lotila... upam, da nisem kaj pozabila... ene pa seveda javite še novi datum pregleda...

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , NS: 19.6.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , NS: 29.7., P: 6.8.
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted imageuser posted imageuser posted image , NS: 28.7., P: 4.8.

2.2.
user posted image bella, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.6.
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image , P: 9.7.
user posted image Oxer,
__, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , NS: 20.7., P: ___

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted imageuser posted image P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted imageuser posted image , user posted image , P: 7.7.
user posted image hayabusa, 30, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image P: ___
user posted image rebeka84, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

4.2.
user posted image klara1, __, _______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image P: 21.6.

user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image NS: 27.7., P: ___

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: 21.6.
user posted image alyiah, 25, ________, 1.user posted imageuser posted image ,
, P: 23.6.

6.2.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image  , user posted image

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted imageuser posted imageuser posted image , NS+P: 27.7.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , P: 28.6.
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 9.7.

8.2.
user posted image jekica
, 32, ________, 3.user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___

9.2.
user posted image
Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 9.7.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image ,user posted image , user posted image , NS: 29.7. P: 10.8.

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: 16.7.

12.2.
user posted image trsica, 32 let, Kranj, 2. user posted image ,user posted imageuser posted imageuser posted image   P: 8.7.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 7.7.

13.2.

14.2.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor, 1.user posted image , user posted image user posted imageuser posted image , P: 2.8.

15.2.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 14.7., NS: 9.8.

17.2.

18.2.

19.2.

20.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image ,user posted image , user posted image , P: 7.7.

21.2.
user posted image
lil_
, 23, Ljubljana, 1.user posted imageuser posted imageuser posted image , P: 3.8., NS: 12.8.
user posted image
DIANE, 29, Ljubljana 3.user posted image , user posted image , P: 28.6.
user posted image srečica17
, 42, _______, 2.user posted image , user posted image , P: 9.7.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,
P: ___

22.2.

23.2.
user posted image
IsabellaLana, __, ______, ___, user posted image , user posted image , P: ___

24.2.
user posted image babynitka, 25, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 15.7. 
25.2.
user posted image Mišyka, __, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 2.8.
26.2.

27.2.

28.2.

Pregledi v juliju:

7.7.:   ninchi9, prvicmami, hel32

8.7.:   trsica

9.7.:   srečica17, teyla, tincha21, Ribi Bibi

13.7.: cukica

14.7.: Jane77

15.7.: babynitka

16.7.: little*miss

27.7.: juxy

Nuhalna svetlina v juliju in avgustu:

27.7.:  antoninap, juxy

28.7.:  maurica

29.7.:  d3ifink4, cukica

9.8.:    Jane77

12.8.:  lil_

Pregledi v avgustu:

2.8.:    honeybeemaja, Mišyka

3.8.:    lil_

4.8.:    maurica

6.8.:    d3ifink4

10.8.:  lola_j

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:

http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:

http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:

http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:

http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
   http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

< Sporočilo je popravil Juxy -- 2.7.2010 12:56:19 >

(odgovor članu lola_J)
Neposredna povezava do sporočila: 469
2.7.2010 12:42:12   
alyiah
Hojla (še enkrat danes user posted image ). A bi lahko kater dodala še moje podatke na seznamček (jaz ne znamuser posted image ). Naslednji pregled 7.7. pa kraj bivanja je Prlekija. Hvala in lep pozdrav.

Some people wait a lifetime for a moment like this....

(odgovor članu Juxy)
Neposredna povezava do sporočila: 470
2.7.2010 13:06:02   
Juxy
alyiah, sem dodala user posted image

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , NS: 19.6.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , NS: 29.7., P: 6.8.
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted imageuser posted imageuser posted image , NS: 28.7., P: 4.8.

2.2.
user posted image bella, __, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 22.6.
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image , P: 9.7.
user posted image Oxer,
__, _______, 2. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , NS: 20.7., P: ___

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted imageuser posted image P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted imageuser posted image , user posted image , P: 7.7.
user posted image hayabusa, 30, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image P: ___
user posted image rebeka84, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

4.2.
user posted image klara1, __, _______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted imageuser posted image P: 21.6.

user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image NS: 27.7., P: ___

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: 21.6.
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1.user posted imageuser posted image ,
, P: 7.7.

6.2.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image  , user posted image

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted imageuser posted imageuser posted image , NS+P: 27.7.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image , P: 28.6.
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 9.7.

8.2.
user posted image jekica
, 32, ________, 3.user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___

9.2.
user posted image
Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 9.7.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image ,user posted image , user posted image , NS: 29.7. P: 10.8.

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P: 16.7.

12.2.
user posted image trsica, 32 let, Kranj, 2. user posted image ,user posted imageuser posted imageuser posted image   P: 8.7.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 7.7.

13.2.

14.2.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor, 1.user posted image , user posted image user posted imageuser posted image , P: 2.8.

15.2.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 14.7., NS: 9.8.

17.2.

18.2.

19.2.

20.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted image , user posted image user posted image ,user posted image , user posted image , P: 7.7.

21.2.
user posted image
lil_
, 23, Ljubljana, 1.user posted imageuser posted imageuser posted image , P: 3.8., NS: 12.8.
user posted image
DIANE, 29, Ljubljana 3.user posted image , user posted image , P: 28.6.
user posted image srečica17
, 42, _______, 2.user posted image , user posted image , P: 9.7.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,
P: ___

22.2.

23.2.
user posted image
IsabellaLana, __, ______, ___, user posted image , user posted image , P: ___

24.2.
user posted image babynitka, 25, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 15.7. 
25.2.
user posted image Mišyka, __, _______, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: 2.8.
26.2.

27.2.

28.2.

Pregledi v juliju:

7.7.:   ninchi9, prvicmami, hel32

8.7.:   trsica

9.7.:   srečica17, teyla, tincha21, Ribi Bibi

13.7.: cukica

14.7.: Jane77

15.7.: babynitka

16.7.: little*miss

27.7.: juxy

Nuhalna svetlina v juliju in avgustu:

27.7.:  antoninap, juxy

28.7.:  maurica

29.7.:  d3ifink4, cukica

9.8.:    Jane77

12.8.:  lil_

Pregledi v avgustu:

2.8.:    honeybeemaja, Mišyka

3.8.:    lil_

4.8.:    maurica

6.8.:    d3ifink4

10.8.:  lola_j

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:

http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:

http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:

http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:

http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
  http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

(odgovor članu Juxy)
Neposredna povezava do sporočila: 471
2.7.2010 15:40:17   
suzy29
Evo mene po dolgem času user posted image

Danes sem imela pregled in sem prav vesela, da je vse vreduuser posted image . Pikica pridno raste in je že 2,60 cm velika (točno toliko kot mora biti), srček tudi veselo bije 174x na min., PDP pa mi je G potrdila na 3.2.11, tako kot sem si ga že prej izračunala.  Prosim, da tudi mene daste na seznam.user posted image suzy29, 29, 4.user posted image , user posted image , user posted image P: 23.7.,NS___

Nasledni pregled pri G imam 23.7., prav tako pa bi takrat glede na velikost pikice morala na NS, pa se moram za tja še naročiti. Šla bom k Strahovi v Domžale. 

Drugače pa.......... trebušček pridno raste in marsikatero cunjo več ne spravim nase ... tudi zredila sem se za 1,7kg . Se je še katera druga tudiuser posted image ?

(odgovor članu Juxy)
Neposredna povezava do sporočila: 472
2.7.2010 17:31:45   
urshy*
No, pa da se še jaz "poštempljam" med februarke :D Bi dodala sama na seznam, ampak bom po mojem tako "scoprala" skupaj, da ne bo za nikamor :D
Danes sem imela prvi pregled, pikica je velika 2,8 cm :)
Drugače pa: urshy*,26, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , NS + P: 22.7.

Zdaj grem pa vse za nazaj brat v tej temi...da vidim kakšna bo gužva drugo leto z vozički :D

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 473
2.7.2010 18:43:45   
Juxy
urshy*, kdaj imaš pa PDP?

(odgovor članu urshy*)
Neposredna povezava do sporočila: 474
2.7.2010 21:54:40   
ninchi9
Suzy29, tudi jaz sem se zredila za toliko kot ti... Kavbojk pa si ne zapnem več, ker imam že kar lepega bušija. Ful me je strah, kaj šele bo, če sem se že zdaj zredila. Ni fajn, če že štartaš na taki kilaži kot jaz (68 Kg).., pa si zamisli, da se za 20 kg zredim.-..... in grem rodit z 90 kilami... OMG user posted image user posted image

Ja, kaj češ, stradala pa res zdaj ne bom... bom kar pridno papala, koliko bom pač želela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Juxy)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.