little*miss -> RE: Februarke 2011 (11.10.2010 18:00:42)
|
dan punce Zdaj se pa res že dolgo nisem javla..od morja [sm=smiley1.gif] Po morju sem prišla gor in sem vidla, da ste naklofale več kot 10 strani in se mi ni dalo it brat, zdaj pa jih je že več kot 60, tako da bom samo par zadnjih strani prebrala, da vidim o čem je debata [sm=smiley36.gif] Vse najboljše vsem, ki ste praznovale. Na pregledu sem bila konec septembra, vse je ok, naš fantič pridno raste. Tamalo že navajam na bratca, mi vedno lubčka trebuh, ko jo vprašam kje je bratec. Upam, da bo potem tudi tak in nebo preveč ljubusumna [sm=smiley1.gif] Je pred dvema tednoma shodla in smo vsi cel čas v gibanju [sm=smiley36.gif] Včasih še jo vrže na ritko, drugače pa je kar stabilna. Da pokomentiram par stvari, ki sem jih že uspela prebrat.. Kile..do zdaj sem jih pridelala 6, ampak se ne sekiram. V prvi nosečnosti sem štartala z 48, potem sem se zredla za 19 kg, pa sem zdaj štartala s 50, tako da sem večino zgubla. V bistvu sta mi tisti dve kilci še všeč ble, ker sem prej bila presuha. Pri tamali sem jaz imela nakupljeno vse 56 številko, pa je mogel moj potem naknadno po bodije št. 50 it. Je vzel v BC bambusove in so rastli z njo. Ji je bil prav še takrat, ko je druge bodije imela št. 62. [sm=smiley1.gif]Drugače pa so bodiji na preklop zakon, ker ne rabiš prek glave vlačit. Tiste, ki imate zdaj drugega otročička in majhno razliko, ste si zamislile kakšnega tandemca ali pa voziček za dvojčke? Jaz sem gledala že nekaj in sta mi najbolj všeč ABC design zoom in peg perego duette, ker se lahko obrneta tako, da se otročka gledata. Vzporedni mi niso ok, ker nebi v trgovino prišla, zaporedni pa so kot avtobus in zadnji otroček nič ne vidi. Pa pardon, če ste se že menle o tem [sm=angel.gif] Aja, še za seznam, naslednji pregled imam 26.10, 19.10. imam pa 3d
|
|
|
|