maurica -> RE: Februarke 2011 (8.10.2010 9:31:05)
|
mišyka [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] itak da je vse OK. Samo malo si pa res vzemi na izi v službi (čeprav vem, da je težko). Pri meni je tako, da moj [sm=duda.gif] nikoli ne brca, ko sem aktivna, ne glede na to, kaj delam (pospravljam, telovadim, kuham ...). Šele ko se ful umirim, začne. nina33; nisi vedla kaj naj z malancanom?[sm=jezicek.gif] Uh, bi ga prinesla nam Primorcem, bi ga pripravli na 100 načinov [sm=smiley1.gif] vipercat; vse recepte dobiš na kulinarika.net jo@n; Jakob je pa ja lepo ime. Seveda je zelo staro (je Biblijsko ime), ampak zelo lepo in se ne sliši nič staromodno. Npr. Jože je precej mlajše ime, a deluje precej bolj starinsko (pa ne, da je kaj narobe z imenom). Kaj pa Eva, Rebeka, Sara, Tit, David ... to so vse Biblijska imena a še danes zelo popularna. Meni osebno so tudi precej bolj všeč kot moderna. vipercat jaz se kar strinjam s tvojim možem (brez zamere [sm=smiley1.gif]). Včasih se mi zdi, da si starši tako zelo želijo, da je otrokovo ime nekaj posebnega, da na koncu celo zmedo naredijo. Otroci imajo pa pol celo življenje težave, ker morajo ime skozi ponavljati ali pa črkovati (če ime npr. 2 tt-ja ali pa y)
|
|
|
|