Čevlji pediped (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


seru -> Čevlji pediped (25.5.2010 17:40:14)

Jih je katera kupila? Se jih da kupit v kakšni trgovini ali samo preko spleta? Če jih je katera naročila ali ste zadovoljni z njimi? Obstajajo še kakšni podobni čevlji s tako mehkimi podplati?




zmajaz -> RE: Čevlji pediped (25.5.2010 18:04:54)

Jaz sem jih naročila pri Mali Maši prek interneta in sem zelo zadovoljna z njimi. Drugače pa ima Mala Maša tudi fizično trgovino v LJ, pa še kje - poglej na spletnem mestu. Čevlji so eni najbolj primernih za prve korake - našemu recimo sem najprej kupila ciciban iz softy linije, pa jih sploh ni hotel imeti - prakrat sem mu jih poskusila obuti, pa je samo stal kot kip in tulil kot jesihar, tako da sem jih odnesla nazaj v trgovino. V pedipedkah pa je bil ves zadovoljen od prvega trenutka, tako da jaz jih zelo priporočam. Zasledila sem sicer tudi tule na RR, da so ene mamice rekle, češ da otroku, ki ima visok nart ne dobijo pedipedk gor - samo to je čisto nerealno - moj ima visok nart, pa mu pedipedke brez težav obujem, samo dovolj jih je treba razpeti (oba paščka), potem pa ni težav. Tudi trpežni so zelo - naš hodi po asfaltu, travi, mivki, pesku ... pa jim ni čisto nič.




zaspancek1 -> RE: Čevlji pediped (25.5.2010 18:32:28)

Na tole pa moram dodat - ni cisto nic nerealno, ce otroku ne spravis cevlja pediped na nogo, ker ima visoko in siroko nogo (preverjeno v trgovini, kjer so dali vse mozne modele, ki so kao sirsi). Sicer so meni ti ceveljcki cisto ok, samo zal ne za nasega mulcka :-(
Drugace pa, seru, poglej se kaksne see kai run, pedoodles, preschoolians... vsi ti so primerni za prve korake, samo ne vem, ce jih lahko kupis se kje, razen prek interneta.




zmajaz -> RE: Čevlji pediped (25.5.2010 18:47:03)

IZVIRNO SPOROČILO: zaspancek1
Na tole pa moram dodat - ni cisto nic nerealno, ce otroku ne spravis cevlja pediped na nogo, ker ima visoko in siroko nogo (preverjeno v trgovini, kjer so dali vse mozne modele, ki so kao sirsi).

Pa si jih zagotovo zadosti razpela? Ker jaz jih tudi ne dobim gor, če ne razpnem OBA paščka in jih ful razširim - se mi zdi, da če jih res ful razširiš skoraj ni možno, da bi bila katera nogica ako široka in visoka, da ne bi šla notri. Ampak če pa tega ne narediš, je pa res ne dobiš notri. Potem jih pa lahko čisto normalno zaprem.




zaspancek1 -> RE: Čevlji pediped (25.5.2010 19:21:58)

Ja, sigurno, pa ne samo jaz, pac pa tudi prodajalka - cevlji so bili enostavno preozki. [sm=smiley13.gif]
No, na sreco se z rastjo noge stanje izboljsuje - tako le dobimo cevlje tudi v kaksni trgovini (in ne le preko interneta). [sm=smiley1.gif]




Katy78 -> RE: Čevlji pediped (25.5.2010 20:06:50)

Jaz sem hotela naročiti Pediped Flex preko interneta pa sem se na srečo vseeno odločila iti v trgovino v LJ. Še sreča, ker Pedpipedk niti pod razno nismo dobili gor, ker ima visok nart. Pa smo sprobali vse modele, ki jih je imela v "naši" številki, tako da ja, je problem, če ima otrok visok nart, je pa tudi res, da je verjetno razlika, ali je malo višji nart ali pa precej visok nart. Čeprav je trgovka rekla, da je videla še višje narte. Jaz sem potem vzela Robeezke in so super in še precej bolj mehki kot Pediped ali Pediped Flex, no, vsaj tisti, ki sem jih jaz kupila. Zdaj sem mu pa sandalčke kupovala in sem mu probala spravit na nogo ene Cicibanke, ki so bile luštne in za čuda zelo mehke, pa sploh ni šlo na nogico, previsok nart. Potem sem vzela Superfitke.




Anonimen -> RE: Čevlji pediped (25.5.2010 21:50:47)

Super zadovoljni vsi![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Naročam izključno pri mali maši čevlje!




Marijica -> RE: Čevlji pediped (26.5.2010 13:41:50)

Tudi jaz kupujem te čevlje pri Mali Maši preko interneta. S čevlji sem zelo zadovoljna, saj je cena primerna kvaliteti. Kupila pa sem Pediped Originals in Pediped Flex.  




simi27 -> RE: Čevlji pediped (26.5.2010 13:56:33)

S pedipedkami smo ful zadovoljni. Izjemno mehki, sin je navdušen nad njimi. Pa še izredno kvalitetni so. Vsekakor priporočam.
Sem pa jih naročala po internetu, ravno včeraj pa sem bila tudi v njihovi trgovini v Lj (Mala Maša).
Pri Mali Maši imajo tudi druge znamke, ki so prav tako mehki in super za prve korake. 




zvončica1 -> RE: Čevlji pediped (27.5.2010 15:06:42)

Kot je že zaspanček povedal, je za široke nogice super tudi pedoodles, samo jih lahko žal kupiš samo na internetu (poglej na pedoodle.si)..Je pa velika težava otroko pravi čeveljček kupit, vem kako je to..naša pupa pa ima tako drobno nogico, da ji vse dol pade.






Stran: [1]