slovenka -> RE: Pregledi (26.5.2010 12:35:20)
|
Maca, jaz bi ti že svetovala, da nosečnost v prvi vrsti sprejmeš kot svojo odgovornost, ne odgovornost ginekologa... Meni se zdi, da sploh, ko G ve, da si izobražena ženska, s kariero itd. nekako domneva, da ene stvari pa že sama veš oz. si boš našla informacije (preko knjig, revij, interneta...). Moja G je zelo skrbna, ampak z mano ni imela debat glede folne kisline ipd. Svetovala mi je nuhalno, vendar pa mi ni razlagala, kaj to je, čemu služi itd. Tukaj na RR najdeš zelo veliko informacij, jaz sem v prvi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] tudi prebirala knjigo Nosečnost itd. V glavnem, najbolje, da se sama poskušaš informirati o tem, kaj te čaka, kaj je dobro jesti, kaj ne itd. Materinsko knjižico sem v prvo jaz tudi dobila na 2. pregledu (ker sem bila na 1. pregledu še pod 12. tednom), sedaj v drugi nosečnosti sem pa kar malo počakala, preden sem se naročila na pregled in sem že bila tako daleč, da sem že prvič dobila knjižico. Ampak tole je še najmanj pomembno...
|
|
|
|