anasal -> RE: kako obleči dojenčka v poletnih mesecih (23.6.2013 10:53:57)
|
hvala vam za nasvete, posebej tisti o hlajenju rokic in nogic z znojenjem mi je dal misliti in sem si res napačno razlagala, kaj čem, prvi otrok in se učim [sm=smiley1.gif] LuLu, nažalost sem bila še kar v prepričanju da sina moram en sloj več kot sebe oblačiti, pol sme pa ugotovila da ga sedaj pri 10mesecih oblačim po sebi, torej kot si rekla, če bi najraje naga letala, bom sina pustila zgolj v plenički. od včeraj je doma samo v plenički, in prov uživa, mu je bolj prijetno, včeraj čez dan sem ga imela samo v bodiju v kratkih rokavih in mu je bilo še vedno vroče, tudi ko čez dan spi, in sem se kar odločila da bo doma čez dan in noč samo v plenički, če bomo šli ven pa kaka bluzica brez rokavov in kratke hlače ter bos. imam pa sedaj drugi problem, prej tega nisem tako opazila dokler ni včeraj ni vznak padel, in sicer ker se ful poti v nogice mu drsi po ploščicah in luminatu ko se vstaja in želi hoditi ob opori, jaz mu popivnam nogice od znoja in je takoj malo boljše, samo je hitro spet poten v nogice, sem ravno nekaj v koš dala in nisem bila zraven, že mu je zdrselo kako to rešiti, niti ga ne morem omejevati v enem prostoru, ker hoče kar čez splezati [sm=zmeden.gif] ker je ravno v fazi delanja korakov in ful uživa. A lahko še kaj drugega naredim kot zraven stražim da ne pade in da popivnam z krpico znoj iz podplatov?
|
|
|
|