Rezultati sistematskega pregleda (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

BAMBINA_ -> Rezultati sistematskega pregleda (25.5.2010 14:40:21)

Pozdravljene!
Danes smo imeli sistematski pregled pri treh letih, pa me zanima, ali ste obveščene o rezultatih sistematskega pregleda, če je vse ok (kri, voda, vid, ocena psihologa in zobozdravnika...) ali se naročite pri otrokovem osebnem zdravniku, da izveste rezultate/izvide ali kako? Sicer so sproti povedali, da je vse ok (z izjemo krvi in vode, za katere še ni bilo izvidov) ampak me vseeno zanima bolj podrobno.

kristinaj -> RE: Rezultati sistematskega pregleda (25.5.2010 14:50:09)

jaz sem za kri, vodo in bris rite poklicali naslednji dan in je bilo vse ok, za ostalo, če je pa najbrž kaj narobe bi pa sproti povedali... se nisem posebej zanimala...

k zobozdravniku tudi že hodimo tako, da je bil sistematski bolj tako, ker moraš iti...

če je kaj narobe ti najbrž takoj povedo in tudi sama na otroku bi že videla, da mu nekaj ne štima...

livia -> RE: Rezultati sistematskega pregleda (25.5.2010 14:54:33)

Nismo bili nič obveščeni, ker obvestijo samo, če je kaj narobe.

RAKICA2007 -> RE: Rezultati sistematskega pregleda (25.5.2010 14:59:20)

lahko nekaj vprašam, ker si odprla temo:

- naša je bila pri psihologinji 05.05.2010
- 14.06.2010 pa imava sistematski pregled pri P (ampak o kakršnih koli odvezmu krvi, urina in blata ni bilo  
  govora)... sem govorila z med. sestro (mi je rekla, da pregled traja cca. 10 minut in to je to [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image])

Bi pa res rada vedela, kaj vse je potrebo - oz. kaj pregledajo 3-letnici, da vem kaj vprašati oz. kaj reči...
Prosim, če mi lahko katera pomaga.

Njalepša hvala in lep dan še naprej...

Stran: [1]