BOLEČINE PO TELESU (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

sabini -> BOLEČINE PO TELESU (16.7.2005 21:03:10)

Zanima me . če še katero bolijo noge in včasih me boli trebuh in roke oz. mišice sem dva meseca po porodu in me zanima a ima še katera take bolečine kot da vse kosti bolijo, mene to večkrat zagrabi sploh proti večeru kot da nimam moči:sloncek:

Sem hotela na aerobiko ampak je še prekmalu pravi moja gin. sploh če imam bolečine :muca:

Naja31 -> BOLEČINE PO TELESU (16.7.2005 21:27:30)

Ja, mene obupno bolijo kolena, da komaj hodim po stopnicah. Zadnjic sem sla rolat in so me medenicne kosti bolele. Pa zjutraj ko se postavim na noge, me stopala bolijo.
Tudi jaz sme ze veckrat hotla na aerobiko, ampak sem zvecer prevec crknjena ze brez aerobike.

Lp, N

CatJa -> BOLEČINE PO TELESU (16.7.2005 21:50:26)

Tudi mene so nekaj casa po porodu ful bolele kosti. Vcasih skoraj nisem mogla vstati iz pocepa, tako so me bolela kolena. Kaj pa vem, najbrz pomanjkanje kalcija :zmeden:

sabini -> BOLEČINE PO TELESU (16.7.2005 21:52:01)

Ja nekaj mi sigurno manjka kakšnega vitamina al pa kaj ker to je tok čudna bolečina sicer vzdržna ampak neprijetna tako da Matica komaj dvignem ponoči iz postlce

Lunca1 -> BOLEČINE PO TELESU (17.7.2005 7:18:40)

Mene vedno zjutraj bolijo stopala, tako da komaj hodim, potem pa se razmigam pa gre. Me pa tudi zanima zakaj.:grrr: Medenico bi zastopila, ampak stopala. Težo imam pa nižjo kot ob zanositvi.:zmeden:

špelin@ -> BOLEČINE PO TELESU (17.7.2005 7:30:15)

Mene celo telo (stopala, noge, križ,...) boli od celodnevne nošnje naše male tečkice - čez dan skoraj nič ne spi in zahteva biti na rokah, drugače se dere, kot bi jo dajali iz kože :zmeden:

To ti je aerobika...

tia&silvija -> BOLEČINE PO TELESU (17.7.2005 8:02:42)

Jaz sem preživljala isto. Ampak vse mine. Nekje tam pr 3, 4 mesecu po porodu bodo bolečine izginile.
Jaz sem že mislila, da je nekaj hudo narobe no pa sem na forumu zvedela, da nisem edina.

LP, S&T

s1 -> BOLEČINE PO TELESU (17.7.2005 8:47:54)

tudi mene boli vse kar naštevate, ko se malo razmigam je ponavadi bolje. pa sem že skoraj 7 mesecev po porodu. enkrat sem slišala, da je za to krivo tudi dojenje - hormoni. upam, da bo kmalu bolje.

tudi jaz sem mislila na šport, pa mi še ni uspelo kaj veliko.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (17.7.2005 9:21:31)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Magi* -> BOLEČINE PO TELESU (17.7.2005 9:45:19)

najbrž je kar normalno. mene je na začetku bolela sramna kost (razumljivo), potem so me bolela zapestja in prsti (od nošenja tamale), zdaj me najbolj bolijo kolena, hrbtenica in zjutraj stopala. predpostavljam, da so problem vezi in narastišča, ki so preobremenjena in bom kmalu te bolečina zamenjala za bolečine v križu (ko bo tamala hodila ob moji opori).

plavanje sigurno pomaga, pa razgibavanje, pa čim manj obremenjevanje teh sklepov (ja valjda:)-). aja, pa sem 7 mesecev po porodu (in dojim).

eva1 -> BOLEČINE PO TELESU (17.7.2005 9:55:33)

Ja mene tut bolijo kolena, da včasih komej vstanem iz postelje...groza!!!

Stran: [1]