petra79p -> RE: PRITOŽBA DA ALI NE NA SPREJEM V VRTEC (26.5.2010 11:12:06)
|
Mislim da ste šli mal predaleč no. Nana123 je samo prašala, če se pritoži....vi ste pa 2 strani prerekanja naložil. Nana123, jaz mislim, da se kar pritoži. Zgubit nimaš kaj. Jaz sem na istem. Prijavila sem se prav zarad vrtca in ni me sram zarad tega. Žal je tako, da prepozno. Sem pa v Lj že 10 let, imam najemno pogodbo in začasno preb. Me zanima če bi si kdo urejal stalno prebivališče na najemno stanovanje, če ni potrebno. In evo, zato sem letos oplela z vrtcem. In se bom pritožila tudi jaz. Skopirala bom vse papirje ki jih imam. Če bo negativno bo pač negativno. Bom vsaj vedela, da sem naredila vse. Je pa veliko ljudi, ki so se prijavljali samo zaradi tega, živeli pa nikoli niso v Lj. Ampak itak, da je lažje spremenit zakon, kot pa preverit, če imaš začasno oz. če res živiš tam. Da otrok ne dobi vrtca pa se mi ne zdi prav v nobenem primeru, al si iz Lj al ne. To bi moralo bit zagotovljeno. Saj vejo koliko je nosečk, al pa naj se pozanimajo. Danes so vsi podatki dostopni. In potem naj ukrepajo. Najlažje je zakon spremenit. Znajdet se bo treba nekako pač. Jaz razmišljam o kaki študentki, ki košta tam okol 300 eurov, ker več nismo zmožni. Ampak seveda, da jo poznam. Zasebni vrtci so pa od 450 naprej, kar je tudi zame prevelik zalogaj. 4 urno delo ne pride v poštev, ker dobiš pol plače manj, pa tudi za tiste 4 ure moraš nekoga najt. Tako da ni računice. Tako da Nana123 malo zadihaj, vem da je šok, tudi če ga pričakuješ, napiši pritožbo in išči alternativo.Ampak razmišljaj pozitivno![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Živimo pač v taki državi, da če nimaš nekega zaledja staršev in starih staršev al ne vem koga si pač on your own.....in sploh razmišljaš al bi mel otroka al ne....tko pač je.
|
|
|
|