archie -> RE: GT3 ali Quinny freestyle (14.6.2010 13:13:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: j.urska IZVIRNO SPOROČILO: archie eno vprasanje imam glede Q. Freestyle 3 xl. Dobila sva ta vozicek (samo s sportnim delom). Ali morava sedaj kupiti se kosaro? Lupinico ze imava (maxi cosi). Prejsnja lastnica nama je rekla, da je ona imela hcerkico v sportnem delu ze od vsega zacetka. Da je dala spodaj podlogo, novorojencka pa v zimsko vreco in to je bilo to. Ali je to pravilno? Ali morava res kupiti se kosaro? Jaz sem naročila košaro, ker imam občutek, da je v njej lega novorojenčka vseeno boljša kot pa v spuščenem športnem delu. Pa ni ga treba podlagat, ker je košara res super oblazinjena in vse. Pa še če zaspi, ga lahko kar v košari prineseš v hišo (kar si za športni del težje predstavljam). Gledam tudi iz tega vidika, da imam rok oktobra. Je pa odvisno od lastne presoje, vsekakor. Moji argumenti so pač plod mojega razmišljanja (ker izkušenj še nimam) in mojih planov za jesensko zimsko vozičkanje. Dopuščam si pa možnost, da mi košara ne bo prišla prav, tak pač je ... pa saj je to taka roba, ki se dobro prodaja na Bolhi ipd. saj pri meni je pa ravno to problem, da nimam nobenih planov [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image] in nacrtov. Da si sploh ne predstavljam, kako bo (to bo najin prvi otrok) in zato sem se bolj zmedena in neodlocena... hvala za mnenja!!
|
|
|
|