Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prosti vrtec v lj.za septembra 25.5.2010 9:34:28
|
|
|
|
mini86
|
privat ma frej mislim da tinka binka
|
|
RE: prosti vrtec v lj.za septembra 25.5.2010 10:08:35
|
|
|
|
morje07
|
Pa kot tudi vem Moje Sanje ,sam je dvojezičen ( ang-slo)..vsaj pred dvem tednoma so še imeli fraj. LP gremo migat in plavat z ansim sonckom na DIF..Lep dan vsem
|
|
|
|
RE: prosti vrtec v lj.za septembra 25.5.2010 23:30:08
|
|
|
|
mavo
|
IZVIRNO SPOROČILO: morje07 Pa kot tudi vem Moje Sanje ,sam je dvojezičen ( ang-slo)..vsaj pred dvem tednoma so še imeli fraj. LP gremo migat in plavat z ansim sonckom na DIF..Lep dan vsem včeraj je bilo polno - sem klicala
|
|
RE: prosti vrtec v lj.za septembra 26.5.2010 13:38:25
|
|
|
|
morje07
|
Moje Sanje ima sigurno še prosto, ker sva bila včeraj tam, da se zmenimo za našega malčka glede plavanje in še določene dokumente emo nesli in sem ravno vprašala in mi je gospa povedala,da imajo pe cca 6 mest prostih. Mogoce si sprasevala za vecje?Za jasli 1-3 leta mi je rekla,da imajo se , ker sem tudi vprasala ce jih bo res samo 9 ostalo v skupini in mi je zagotovila,da ja..No kakorkoli drzim vsem puncam pesti,da najdejo mesto za svoje soncke...LP
|
|
|
|
RE: prosti vrtec v lj.za septembra 26.5.2010 16:38:41
|
|
|
|
Urska09
|
Mogoče se splača malo počakat. Marsikdo bo odpovedal, ker ni dobil vrtca na želeni lokaciji in ima neko "rezervno varianto". V tem primeru kličejo starše, ki so na čakalni listi. Vsaj pri nas je tako (vrtec Šentvid)
|
|
|
|
RE: prosti vrtec v lj.za septembra 26.5.2010 20:36:20
|
|
|
|
PC Baby
|
Nam so danes pisali iz Vrtca Zvezdica na Rakovniku, da se s 1.6. sprosti eno mesto in če smo še interesenti. Mi nismo, mogoče pa komu od vas prav pride, če bojo vsi na čakalni vrsti odpovedali... Sej vem, upanje zadnje umre.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Rezano cvetjeF*R*UKateri cvet vas najbolj razveseli?vrtnica (
39%)
gerbera (
5%)
tulipan (
12%)
orhideja (
24%)
drugo (
10%)
bolj kakor rezano cvetje me razveseli lončnica (
11%)
Število vseh glasov: 207Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!