|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosti vrtec v lj.za septembra
25.5.2010 9:21:25   
NANA123
ZANIMA ME ALI MOGOČE KATERA VE ALI JE KAKŠEN VRTEC V LJ.KI BI Z SEPTEMBROM-JASLI IMEL ŠE KAJ PROSTIH MEST LAHKO TUDI PRIVAT HVALA ZA ODGOVOR.LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prosti vrtec v lj.za septembra
25.5.2010 9:34:28   
mini86
privat ma frej mislim da tinka binka

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu NANA123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2010 10:08:35   
morje07
Pa kot tudi vem Moje Sanje ,sam je dvojezičen ( ang-slo)..vsaj pred dvem tednoma so še imeli fraj. LP gremo migat in plavat z ansim sonckom na DIF..Lep dan vsem

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2010 23:30:08   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: morje07

Pa kot tudi vem Moje Sanje ,sam je dvojezičen ( ang-slo)..vsaj pred dvem tednoma so še imeli fraj. LP gremo migat in plavat z ansim sonckom na DIF..Lep dan vsem

včeraj je bilo polno - sem klicala

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu morje07)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.5.2010 13:38:25   
morje07
Moje Sanje ima sigurno še prosto, ker sva bila včeraj tam, da se zmenimo za našega malčka glede plavanje in še določene dokumente emo nesli in sem ravno vprašala in mi je gospa povedala,da imajo pe cca 6 mest prostih. Mogoce si sprasevala za vecje?Za jasli 1-3 leta mi je rekla,da imajo se , ker sem tudi vprasala ce jih bo res samo 9 ostalo v skupini in mi je zagotovila,da ja..No kakorkoli drzim vsem puncam pesti,da najdejo mesto za svoje soncke...LP

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.5.2010 16:38:41   
Urska09
Mogoče se splača malo počakat. Marsikdo bo odpovedal, ker ni dobil vrtca na želeni lokaciji in ima neko "rezervno varianto". V tem primeru kličejo starše, ki so na čakalni listi. Vsaj pri nas je tako (vrtec Šentvid)

(odgovor članu NANA123)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.5.2010 20:36:20   
PC Baby
Nam so danes pisali iz Vrtca Zvezdica na Rakovniku, da se s 1.6. sprosti eno mesto in če smo še interesenti. Mi nismo, mogoče pa komu od vas prav pride, če bojo vsi na čakalni vrsti odpovedali... Sej vem, upanje zadnje umre.

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.5.2010 21:03:24   
JazzyU2
Ja, mi smo dobili vrtec, smo pa predhodno rezervirali v Tinki Binki in sedaj tega ne potrebujemo več.

(odgovor članu NANA123)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Rezano cvetje
F*R*U

Kateri cvet vas najbolj razveseli?

vrtnica (39%)

gerbera (5%)

tulipan (12%)

orhideja (24%)

drugo (10%)

bolj kakor rezano cvetje me razveseli lončnica (11%)

Število vseh glasov: 207

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!