otroci alergiki (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

sanasan -> otroci alergiki (24.5.2010 20:13:34)

naša 5letnica ima alergijo (lani pozimi testirano) na zgodnje cvetenje trav...kljub claritinu srbeči učki, smrkanje, kihanje...prejšnji teden sva po dnevu na kmetiji celo pristali na inhalatorjih[sm=smiley13.gif]...danes sem jo z vrtcem spustila v arboretum in je spet slabše[sm=smiley19.gif]....smrka, kiha in imela je malo otečene učke.
jutri imajo pa planinski izlet[sm=hudicek1.gif]
kako se ve borite s tem? ali je sploh kaj možno razen, da je noter?
aja, pa hišo imamo ob travniku...če se igrajo na cesti, je pa ok.

Felicita -> RE: otroci alergiki (24.5.2010 20:25:49)

na žalost ne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] mene to že 15 let muči, pa še vedno nisem odkrila rešitve... jemljem aerius (podobno kot claritine), letos sem pa odkrila še kapljice za oči spersalerg, ki ravno tako vsebujejo antihistaminik. za nos sem uporabljala nasonex, pa nekaj časa operil, pa ni nič pomagalo oz. operil je pač kortikosteroid in ga nerada uporabljam dalj časa.

je pa verjetnost, da bo zadevo 'prerastla' oz. bo z leti alergija manj izrazita.

sicer se dobijo neke zadeve za na okna, podobno kot komarniki, samo je zadeva praktično neprozorna (kot gaza). meni so sicer svetovali da nej nosim kirurško masko in očala, pa me maska tako moti da rajši trpim.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (24.5.2010 21:24:20)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (24.5.2010 21:26:43)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

sanasan -> RE: otroci alergiki (27.5.2010 22:01:56)

punce, hvala!

BAGI, ja nam je lani claritin pomagal, letos pa zgleda ne preveč....bomo začeli z aeriusom...sem pa danes izvedela, da se aerius ne dobi brez recepta, claritine pa[sm=zmeden.gif]
je aerius toliko močnejši?

ma res mi gre na živce ta alergija, čeprav naj bi jo imela le na zgodnje cvetenje trav. pozimi bomo poskusili z akupunkturo.

Stran: [1]