Nina00 -> RE: tepe non stop (25.5.2010 13:40:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: maktub sej jaz nebom rekla da sva "perfektna starsa" delava tudi napake kar očitno pripomore k temu da je on vstrajnejsi..,ampak enostavno ko se cel dan ukvarjam z njegovim metanjem,ihto,jokom pride trenutek ko čiso nemorem več in mu popustim..tu je ta moja OGROMNAAA napaka ampak verjemte da sem tko utrujena,doma ne nardim vč nič cele ampak res cele dneve je na meni prilepljen na moje lase,vse se morem igrat z njim. niti an wc negrem sama,tudi ko je fant doma noče bit v ndevni če vidi da sem na wc..... sva tuid midva kriva,.ker ima tamali kdaj večjo voljo dosečt neki kot pa jaz,nas premaga...amopk verjemte da takega odločilnega ,trdega karakterja se nisem vidla....in vam povem da dokler nimas takga otroka tega nemores razumet.,.. tudi v vrtcu ne tepe,ampk lahko mu vzg.1000x reče da naj pobere kocko je nebo in konec..je sama rekla da nemore verjet, se obrne in gre.... Naš starejši je tudi zelo odločen in trden karakter. Ima zelo močno voljo in je zelo vstrajen. Ampak dokler vidva pri sebi ne porihtata in mu nehata popuščat, ne bo boljše. Vsakič, ko mu popustiš, le utrjuješ njegovo obnašanje. In naslednjič otrok vstaraja še dlje. Razumem, da si utrujena. Tudi jaz sem. Ampak sem ugotovila, da je veliko bolj utrujajoče, če otroku popuščaš in imaš potem ves čas borbo z njim, kot pa, če zbereš moči in vedno stojiš za svojimi besedami. Ker pri vas traja to že dolgo časa, seveda ne smeš pričakovati, da bo kar v enem tednu pa super. Ampak se splača vstrajat. Vse je v glavi. Ti pa tudi jaz svetujem, da poiščeta pomoč otroškega psihologa, ki vama bo pri tem znal svetovat.
|
|
|
|