Tincy90 -> RE: mlade mamice (6.1.2011 22:56:34)
|
Olaaaaaaaaaaaaaaaaaa![sm=smiley36.gif] Amm, ja ninč bouna sm že od rojstva [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], drgač sm pa mal prehlajena še zmer, mal mam spremenjen glas pa smejm se hripavo k kak dolgoletn, star kadilc.[sm=jezicek.gif] Mah, sj sm rekla d ma moj dopust in enostavno ni cajta za comp na sploh, ampak vas pa fuuuul pogrešam, tole čvekanje, se vid d nimam tuki nobenga blizu za kak čvek.[sm=smiley13.gif] U glavnem ta tedn sm pršla na svoj račun, oujeah.[sm=smiley16.gif] najprej sm si dala duška po štacunah d sm nabavlala za novega lulija pr bajti bolje rečeno pr fletu[sm=smiley36.gif], pa za tamalo seveda tud, ne sme bit nč zapostavlena zard novega člana, pa zase sm kupila tud eno krilo tako fletno, ampak odraslo (itak k sm pa že mami[sm=smiley36.gif]) pa en puli s kratkimi rokavi pa novo torbico mam.[sm=smiley14.gif] no moj dečko si je tud nabavu nove garderobe.[sm=smiley1.gif] ja pa nov avto furava in je zakooooon![sm=bravo.gif] lahk rečem d je bla super investicija, res zakon zakon. Tku mi je ušeč d odkar ga mava, od torka, se skoz sm furava usak dan.[sm=smiley36.gif] Da vam še povem od danes: toplice - 1A!! Bože moj, kok sm bla k ptiček ej, res, po masaži pa pedikuri z nekim pilingom nog, omg da dol padeš. Če se da, si prvoščte to k to vam pa res ne sme bit škoda keša, za zdravje vse.[sm=smiley1.gif] no, najprej sva šla v kopel, ampak ta kopel ni bla vroča kot sm misnla d bo, je bla voda ok tko d sm lahko skoz notr ležala pa afne guncala z mojim.[sm=smiley36.gif] to je bla u bistvu velika kad z lučkami posuta s cvetovi vrtnic, po tleh so ble tud vrtnice pa svečke in pa nežno musko sva mela v ozadju in pa itak sama intima med nama, čisti mir, milina v glavnem. Tko d sva bla brez problema nudista.[sm=smiley36.gif] enkratno, sm je ful hitr minilo 45minut. Pol sm js šla na pedikuro, moj pa na masažo, po pedikuri sm šla pa še js na masažo, on pa na pedikuro. Masaža mi je najbolj pasala, ma ko šamar budali.[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] sm misnla d bom za kej prkrajšana pa nism bla, sm najprej seela pa me maserala po hrbtu pa vratu, pol mi je pa dala postlo v tak bol pol sedeči položaj d sm lahko ležala na hrbtu in nadaljevala z msažo rok in nog. Ma super u glavnem, ne vem kdaj bova spet mela čas za kej tazga. Pol k bosta otroka mal večja najbrž.[sm=smiley36.gif] sm mal poročala tok d vam mal foušije nabijem hahaha lol.[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Tamal že tok pridno brca usak dan d ma pravi rompompom skoz.[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] Tkole zdj pa grem, se moj odpravla v postlo pa grem kr hitr za njim, mogoče še kej fašem.[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Nočko punce moje.[sm=9nebesa.gif]
|
|
|
|