mamamajča -> RE: mlade mamice (16.12.2010 9:24:00)
|
Zamerite, če se spet malo oglasim? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image] biba88, tebi bi samo nekaj predlagala- na spletni strani svoje občine poglej, kdaj bo razpis za oddajo neprofitnih stanovanj. Ponavadi so nekje maja/ junija, in če dobiš, se pač papirologija vleče, ker so poleti dopusti, pozno jeseni ste pa že vseljeni. Kot mlada družina ste več kot upravičeni do neprofitnega stanovanja, seveda se gledajo tudi dohodki, ampak ker ste trije, bi po vsej verjetnosti dobili dvosobno. Ne vem, od kje ste, najemnina je jasno odvisna od vsake občine posebej, ampak potem oddaš še vlogo za subvencijo in se najemnina še konkretno zniža. Premislite in če se odločite, ti stiskam pesti. IZVIRNO SPOROČILO: biba88 da bi šou ata gor bi se s taščo bum bum bum itak da ne ker ga ne marata... tole pa.... a ti se razumeš s taščo? Ker tak odnos- mi ga ne maramo, ga bodo že oni spodnji rihtali- mi je pa mimo. Najlažje izkoristit eno mlado punco, ki bo itak tiho zaradi ljubega miru? Ne vem, kot da nimaš s svojo hčerko že dovoj dela...se mi smiliš, veš...
|
|
|
|