Tincy90 -> RE: mlade mamice (13.12.2010 11:56:43)
|
Bože, ko že mislš d ne bo več govora o teh dveh malčkih pa jovo na novo. Pa nč hudga, zto je forum, da se premleva o raznih stvareh. Kot sm že povedala men ta ženska ni normalna, zato da se ona naspi pusti otroka jokat, povrh vsega ju pa še snema in potem dela analize iz tega! A je to normalno??! Men se ne zdi in zdaleč je od tega, da sm pa js zdj popolna mama, vem pa in vidim, da sm ji najboljša mamica tamali. Stara bo eno leto in zna že zlo dobr izsiljevat in trmarit, pač preizkuša kje so njene meje. Ne rečem, da je ne pustim ko se trma in zravn kao joče (nima nobenih solz!), da mine par minut in se mogoče sama potem umiri, ampak sm js zmer zravn nje, da me vid. Nikoli, ampak res nikoli pa ne bi pustila, da bi se mi ona kot 2-mesečna deklica ponoči drla, jokala in da js ne bi kej ukrepala. Pa tud če bi tamala mela svojo sobo, bi že dvignla svojo rit, ker je to moja skrb in dolžnost, da poskrbim, da je z otročkom vse uredu. To s strani te mame dveh otrok pa je tako MALOMARNO in NEODGOVORNO, da se čudim, da ni že kdo iz njene okolice kaj ukrepal, ker če piše po forumih tako potem tud komu pove. Plus tega sm prebrala, da se to ni zgodila nitit 1x, niti 2x, ampak se dogaja že nekaj časa. Tako da se vprašam, kaj bo sledilo... Če bom danes šla v mesto, se bom šla pozanimat kaj bi se dalo kej nardit za dobro teh malčkov, sm po mojem ne kej velik kr kle gor je itak bl težko zvedt konkretne podatke. In ni zdj to, da bi komu prvoščla slabo, ampak kot sm že napisala, da se dogaja kar naprej in kar ne odneha je pa mučenje in še marsikaj nemočnih otrok.
|
|
|
|