innes4
|
Ojla evo da se še jest mal oglasim na novi temi. Bravo za novo temo Komej čakam, da se premaknem na seznamček mlade mamice Jest sem mela pa dons spet pregled, pa ni blo nč novga. U petek sm bla nazadnje, pa so mi rekl, da sm za dva prsta odprta, MV že čist skrajšan. U soboto mi je čep odpadu. Tko da sm za vikend mislla, da že kej bo, ampak...evo mene še vedno 2/1 sicer mam še 11dni do PDP,ampak k se tko že vse prpravlja, sestra v porodnišnici je rekla, da ko odpade čep v roku treh dni rodiš, poj kr nekak pričakuješ, da bo kej prej,ampak.... Tko da sm že čist obupala in pomojm bom na koncu še čez rok šla čeprov je reku gin.,da bi blo fajn čim prej rodit, ker mojga ne čutim več tko kt prej in mu očitno več ne paše preveč not...jah poj nej gre pa ven, an Grem pa jest tut vsak dan km mal dalj hodit, da mal gravitacija svoje nardi, pa še kondicijo nabiram, k jo bom ziher še rabila sa5i...mene ful bolijo sramne kosti, pa nasplošno cel trebuh spodej, pa je reku gin.da je to zato, ker se pač telo pripravlja, poleg tega je pa še moj mali že tako nizko, da mi vse pritiska dol. Je pa ta bolečina prisotna skos k vstanem in cel čas ko hodim oz.sm pokonci. ej punce, jest mam že od sobote (po tem ko mi je šel čep) rjav izcedek. K sm klicala v P so rekl, da je to normalno, od čepa. Poj vmes se je mal umirilo, ni blo ful izcedka, dons po pregledu pa ga je spet ful in zraven so kot eni koščki alpa nitkice...nevem kako bi opisala. A mislite da je to od pregleda, al še od čepa, al kej druzga nočm spet klicat pa neke panike delat, kontrolo mam pa spet v četrtek. Aja, pa dobrodošle vse nove
< Sporočilo je popravil innes4 -- 24.5.2010 17:11:07 >
|