donna22 -> RE: mlade mamice (4.6.2010 17:39:58)
|
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty IZVIRNO SPOROČILO: egleria babykitty zakaj si se izbrisala?? Zato ker sem leto in pol nazaj to temo odprla s popolnoma drugačnim namenom, kot pa dokazati svetu, da so mlade mamice nezrele in neodgovorne... Žal ne čustim več pripadnosti... Verjela sem, da leta niso dokaz zrelosti, pa nevem če še verjamem... Obstajajo svetle izjeme, ampak na tem forumu kakor vidim so bolj redke kot ne... Pa sama sem prva zraven ko se hecamo, ampak eno je hec, drugo je pa "toilet humor", ki ne sodi niti v gostilno med pijančke. Kaj šele med novopečene in bodoče mamice, ki imajo nalogo vzgojiti svojega otroka z osnovnim bontonom in moralnimi načeli... Sedaj pa se vržte name in mi dokazujte nasprotno, kakor želite... Moram rečt, da se strinjam, kot sem napisala že zgoraj. Meni je ''klobasa'' bila prvič še mogoče smešna, potem pa nič več. Se mi zdi, da nek nivo heca res mora bit. In ja, drugi nas gledajo in si mislijo, glej, kaka je, mamica je, pa se ne zna obnašat ... Se vidi, da imajo nekateri prehitro otroke itd. In saj lahko rečeš, da ti je vseeno, kaj drugi pravijo, ampak žal ljudje potem dostikrat enako razmišljajo tudi o naših otrocih in tega ziher nobena od nas noče ... Jih potem kar na začetku obsodijo in vržejo v isti koš ...
|
|
|
|