|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
3.6.2010 14:27:47   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: emibu

Ja ta moja čišča ma tut nek vonj..sam ka nj vem če je mormalno al smrdi? mislim k to smrdi nouser posted image user posted image user posted image

aja ei babe kak je pa kj s klobasami po porodu???Mislim k men se že počasa sam ta jeb.ena čiščauser posted image user posted image user posted image

Lej ti njo, pohotnico.user posted image user posted image kao 6 tednov nč dokler te ne pregleda G.user posted image sm js tud nism mogla zdržat.user posted image user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 351
3.6.2010 14:28:07   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Vidm d je konc s party-jem.user posted image škoda.user posted image user posted image

Hehe, sej še bo! user posted image Ampak jst morm it mal zalegnat al pa neki, ker me že prav rit boli od sedenja za računalnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 352
3.6.2010 14:29:48   
emibu

Ja ta moja čišča ma tut nek vonj..sam ka nj vem če je mormalno al smrdi? mislim k to smrdi nouser posted image user posted image user posted image

aja ei babe kak je pa kj s klobasami po porodu???Mislim k men se že počasa sam ta jeb.ena čiščauser posted image user posted image user posted image

Lej ti njo, pohotnico.user posted image user posted image kao 6 tednov nč dokler te ne pregleda G.user posted image sm js tud nism mogla zdržat.user posted image user posted image user posted image

tok doug!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ojojojoj... a se ne morem mal prej naročit? nevm no tko takoj k čišča mine?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 353
3.6.2010 14:31:04   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Vidm d je konc s party-jem.user posted image škoda.user posted image user posted image

Hehe, sej še bo! user posted image Ampak jst morm it mal zalegnat al pa neki, ker me že prav rit boli od sedenja za računalnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ti se kr spočij.user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 354
3.6.2010 14:33:01   
Tincy90

ojojojoj... a se ne morem mal prej naročit? nevm no tko takoj k čišča mine?user posted image user posted image user posted image

Hahaha!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jah men je blo rečeno 6 tednov po porodu pregled pr G in do takrat tud naj ne bi se sexalo, sm če je nuja je pa nuja.user posted image user posted image user posted image ja to pa svojo G upraš, če lahk pol tkoj prideš k čišča mine.user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 355
3.6.2010 14:37:57   
štrumfek

midva sva po ene 3 tedih.. k zjutraj ni skor nč teklo (čišča) pa smo hitr izkoristlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 356
3.6.2010 14:39:19   
nincy29
ajoj kolk strani ste načvekale

komentar user posted image user posted image user posted image ...vreme vpliva na vasuser posted image user posted image

čišča jaz jo imam še zmeraj,bo pa v soboto 5 tednov..je pa tako da se ustavi 2,3 dni pa pol spet se malo pojavi...in je ful smrdeče ja.

klobase
jaz bi že tudi ful...sva prejšni teden probala z dragim,ampak ni šlo...pomojem imava oba še mal straha ker sem jaz tak šive imela vnete.

mi smo danes 1 posvetovalnico meli.imamo že 4670g in veliki smo 55,5cm.

me pa zanima če ste ve cepile proti rotavirusu?

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 357
3.6.2010 14:39:51   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

midva sva po ene 3 tedih.. k zjutraj ni skor nč teklo (čišča) pa smo hitr izkoristlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 358
3.6.2010 14:43:09   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

komentar user posted image user posted image user posted image ...vreme vpliva na vasuser posted image user posted image

čišča jaz jo imam še zmeraj,bo pa v soboto 5 tednov..je pa tako da se ustavi 2,3 dni pa pol spet se malo pojavi...in je ful smrdeče ja.

klobase
jaz bi že tudi ful...sva prejšni teden probala z dragim,ampak ni šlo...pomojem imava oba še mal straha ker sem jaz tak šive imela vnete.

Js svojo nism dala. Ne bo šla takoj v vrtec, pa tud na higieni zlo pazm, da ja ne bi kej staknila. Npr. ko jo previjem si razkužm roke, njej pa rokice in nogice kr se mi itak tko kobaca po previjalni d je kr hudo.user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 359
3.6.2010 15:05:27   
štrumfek

klobase

Ne, ker je moje mišljenje čim manj cepiv in podobnega s.r.a.n.j.auser posted image Z rota virusom se pa itak lahko okuži tudi cepljen otrok, le da ga preboli v nekoliko blažji obliki...
No pa tud v vrtec (še) ne o šla.. tko da ... spet nakladamuser posted image user posted image user posted image user posted image

očitno mi res vreme škod
al pa to ker je Klobasa domov pršlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 360
3.6.2010 15:31:40   
Tincy90

Ne, ker je moje mišljenje čim manj cepiv in podobnega s.r.a.n.j.auser posted image Z rota virusom se pa itak lahko okuži tudi cepljen otrok, le da ga preboli v nekoliko blažji obliki...
No pa tud v vrtec (še) ne o šla.. tko da ... spet nakladamuser posted image user posted image user posted image user posted image

očitno mi res vreme škod
al pa to ker je Klobasa domov pršlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blagor se teb k maš že doma klobaso, moja pride šele zvečer.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 361
3.6.2010 15:33:17   
nincy29
moja tut pride šele ob 23,30...je komaj delat šla

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 362
3.6.2010 15:34:43   
Tincy90
Js mam čist eno mim uprašanje... kako ve ženska kdaj ma plodne dneve oz kdaj lahko zanosi, če pa še ni dobila menstruacije od poroda? Ma mogla bi pisat zase kr se gre zame in me to zanima.user posted image k bi usaj katera vedla.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 363
3.6.2010 15:35:10   
Tincy90

Moja al moj?user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 364
3.6.2010 15:36:49   
Tincy90

Moja al moj?user posted image

Aja, sori mal me mede.user posted image nč novga.user posted image sj si prov napisala k je tista klobasa ja.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 365
3.6.2010 15:37:40   
štrumfek

Js mam čist eno mim uprašanje... kako ve ženska kdaj ma plodne dneve oz kdaj lahko zanosi, če pa še ni dobila menstruacije od poroda? Ma mogla bi pisat zase kr se gre zame in me to zanima.user posted image k bi usaj katera vedla.user posted image

ne moreš vedt.. do prve m moraš počakat.. ni drugeuser posted image
jap jap klobasa je že doma, leži na sedežni, taja pa pleza po njemuser posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 366
3.6.2010 15:41:50   
Tincy90

jap jap klobasa je že doma, leži na sedežni, taja pa pleza po njemuser posted image user posted image

Kaaaj?? Počakat morm prvo M in šele pol lahk naročimo drugo bebo?user posted image baad...

Hehe, lepo d se crklata.user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 367
3.6.2010 15:48:23   
štrumfek

Kaaaj?? Počakat morm prvo M in šele pol lahk naročimo drugo bebo?user posted image baad...

Hehe, lepo d se crklata.user posted image

ja žal tko je... no če pa v tistem ciklu pred prvo M (tega ne moreš ugotovit kdaj sploh je) klabasaš user posted image user posted image   in se kej prime, pol pa sploh M ni in je sam še en user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil štrumfek -- 3.6.2010 15:49:05 >

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 368
3.6.2010 15:51:45   
nincy29
tincy ti kar klobasaj pa ko ti bo trebuh začel rast boš vedla da je uspelouser posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 369
3.6.2010 15:56:40   
Tincy90
Hja, bom pa klobasala, pa ko se bo prijela vaba, se pač bo.user posted image user posted image user posted image
Nincy, ma mi je ostov tak trebuh od poroda, da še doug ne bom vedla, če sm breja al ne.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 370
3.6.2010 16:00:53   
nincy29
haha čene drugega ko te bo neki začelo brcatuser posted image user posted image

sej veš...ene v porodni komaj zvejo da so nosečeuser posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 371
3.6.2010 16:01:54   
Tincy90

haha čene drugega ko te bo neki začelo brcatuser posted image user posted image

sej veš...ene v porodni komaj zvejo da so nosečeuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 372
3.6.2010 16:02:47   
witch
user posted image

Evo punce za vsako ena user posted image user posted image različne velikosti, debelosti, dolžine user posted image user posted image user posted image tak da izbirajte user posted image user posted image user posted image user posted image
Danes se vam pa dogaja user posted image user posted image user posted image to bo 1000% luna kriva user posted image user posted image user posted image kakšna je?
Drugače pa naj se pohvalim, da si merim BT in mi je program izračunal, da sem glih mimo O user posted image user posted image tako da sem prav vesela, ker mi je G rekla da mogoče sploh nimam svojih O user posted image In smo pridno klobasali, zdaj pa čakamo, če bo zrasla kakšna nova klobasica user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 373
3.6.2010 16:04:17   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: witch

user posted image

Evo punce za vsako ena user posted image user posted image različne velikosti, debelosti, dolžine user posted image user posted image user posted image tak da izbirajte user posted image user posted image user posted image user posted image
Danes se vam pa dogaja user posted image user posted image user posted image to bo 1000% luna kriva user posted image user posted image user posted image kakšna je?
Drugače pa naj se pohvalim, da si merim BT in mi je program izračunal, da sem glih mimo O user posted image user posted image tako da sem prav vesela, ker mi je G rekla da mogoče sploh nimam svojih O user posted image In smo pridno klobasali, zdaj pa čakamo, če bo zrasla kakšna nova klobasica user posted image user posted image user posted image

Svaka čast!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 374
3.6.2010 16:04:57   
nincy29
o witch držim pesti da ste dobro klobasaliuser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Vprašanje?
пеперутка16

Ali je vaš otrok po vstopu v vrtec začel bolj zbolevati?

Da. (78%)

Ne. (22%)

Število vseh glasov: 9

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!