donna22 -> RE: mlade mamice (27.5.2012 10:25:52)
|
Vidim, da se je nekaj novih oglasilo, pozdravljene[sm=bravo.gif] Dobivamo pa se res nič ne, medea, bo treba to spremenit, a ne? [sm=smiley36.gif] Mi2 nisva tak daleč narazen[sm=smiley36.gif] Pa da sporočim - 15. 5. se je rodil VID, velik 52 cm in težki 3800 g. CR sem imela dogovorjen 17. 5., pa se je odločil malo pohitet[sm=smiley36.gif] Okrevanje je ful lažje kot prvič, ker pač vem, kako in kaj, tak da sem že super[sm=bravo.gif] Seveda pa še vedno počivam, ko le lahko. Zala je lepo sprejela bratca, ga carta in lupčka, čeprav je itak hiperaktivna, pa nima tak dosti časa za njega[sm=smiley36.gif] Meni malo zameri, ker me par dni ni bilo, tak da je zdaj vse ati, ati ... [sm=smiley19.gif] Bo že bolje ... Drugače pa se z Vidom dojiva, sva prava rekorderja, ker sva že v P presegla porodno težo[sm=smiley36.gif] Zredil se je namreč kar 190 g v 2 dneh in me prav zanima, koliko bo imel pri 1 mesecu, glede na to, da je že ob rojstvu bil krepki fant[sm=smiley36.gif] Sicer je pa priden fant, nimam kaj rečt[sm=bravo.gif]
|
|
|
|