|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
9.5.2011 15:17:28   
Tincy90
Hej!

Sm pršla mal naokol, da vam pokažem mojga sinkota in povem, da se mamo fino fajn.user posted image mali je priden, lepo papca, bi skoz sm na joški visel user posted image , spi mi še zmer od 3-4 al pa od 4-5 urc v kosu, juhu!user posted image mami čist vesela, da ma tko pridnega otroka, tamala je bla bol opasna.user posted image
sestrica ga ma še zmer rada, non stop bi ga božala pa lupčkala pa svoje dude dajala, sm mami ne pusti tega.user posted image

user posted image

Rodila sm pa v Brežicah. Mela sm pa enkratno ekipo in sm bla, kot prvič, ful zadovoljna.user posted image user posted image user posted image

Ej babe žabe, bodite v cvetju in uživejte v sončku!user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
9.5.2011 22:09:57   
nanny.girll
Tincy čestitke še tukaj user posted image user posted image user posted image Alis je taki srček. user posted image zdaj si mi prou lušte nardila. bravo mami in oči za takega korenjaka user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
10.5.2011 9:48:33   
Izabelina
o kok je sladek!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image

veseli me, da je vse uredu, pa dojenje (sm ti fouš seveda) pa sestrica ga ma rada... user posted image user posted image user posted image user posted image same lepe reči!!!

kako ste ostale? Biba kako gradnja? napreduje?

js se morm učit, še tazadn izpit mam junija enkrat pol pa diploma... sam se mi takooooo ne da...

mam pa eno uprašanje punce: pozabla sm vzet eno tabletko in pol sva midva vseen user posted image ... no in zde ne vem a nej jemljem naprej tabletke al počakam, da vidm če sva slučajno bedaka nardila nouga dojenčka? kaj praute?

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
10.5.2011 15:53:23   
Aninchy
heeeeej!

tinčula cjooooo kok je cartkaaaaan!user posted image user posted image user posted image jst mam tud lušteeeeuser posted image

izabelina - hmm... če si še želita enga dojenčka, bi jst počakala s tabletkami, če jih naprej jemlješ pol ta "zarodek" odmre al neki tazga... hmm ne vem, ker ne jemljejm tabletk - že skos smo na "pazi" tehnikiuser posted image

Drugač mi smo super, mali že pridno koraka in se še čisto malo drži, tak da zgleda bo kmalu shodiluser posted image jutri praznuje 11 mesecev in jst kr ne morem verjet, da bo kmalu star 1 leto?!!user posted image user posted image user posted image Jst začnem drug teden mal delat, da si mal dodatnih everčkov naberem za na morje, me že kr mal stiska, ko pomislim, da cel dan ne bom vidla mojga sončkauser posted image ampak sem pa tud vesela, da bom mal okolje zamenjala in to, ker zdej sm še vedno čist v lenitisuuser posted image

no ja bluzim... lepo se imejteuser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
19.5.2011 12:15:01   
egleria
pravi maneken je user posted image tincy porodno zgodbico še kr čakamouser posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
19.5.2011 21:05:07   
Tincy90
Ou ou, sorčite k ste mogle tolk časaaaaaaaa čakat na porodno zgodbooooo.user posted image

Evo je:

Začelo se je v petek (22.4.2011) zvečer, ko sm se odpravla v porodnišnico na pregled, ker sm bla 6 dni čez rok. Sprejela in pregledala me je ena mlada, fajn zdravnica, ki mi je rekla, da sem odprta med 2 in 3 cm, vendar je MV še debeu in da mi bo mal oluščla ovoje, da bi se začelo kej samo dogajat. Tko sm ostala v bolnici, moj je šov pa lepo domov. Js usa na trnih, če se bo res kej začelo samo dogajat, ampak zgodilo se ni nič, niente. aha, tale zdravnica je še rekla, da če se ne bo začelo samo kej dogajat ponoči, da mi bodo sprožl drug dan...no, od tega naslednji dan ni blo spet nič...zjutri na viziti je biu en drug zdravnik k me je tud pregledov in se čudiu, da kje je učer ta zdravnica vidla, da sm tolk odprta in da je MV še zlo debeu in da mi ne bodo nč sprožil še dans, za povrh usega se gre pa še z mano tm neki pogovarjat, ko da sva kolega, da kako to, da sm pršla rodit v Brežice in ne v Novo mesto...halooo, stari, kaj to tebe briga pa tud lahk bi biu veseu, da sm pršla k vam, to že pomen, da niste za odpis kot misljo nekateri ne...anyway, z muko sm preživela to soboto in sm čakala sm kaj se bodo zmisnli naslednji dan...

Naslednji dan pa je biu moj dan, končno. Na vizito je pršla spet ena druga zdravnica in to je bla dr.Kočnarjeva in HVALA bogu in nvem še komu, da je bla tist dan dežurna ona. Me je spet pregledala in mi rekla, da sm odprta 2 cm in da kljub temu, da je MV še dost debeu, mi bo sprožila porod. Ko sm js to slišala, sm bla toooooolk vesela! no, dobila sm lepo klistir in se lepo podelala na wc-ju, ob ene 10ih so me pa potem poklical v porodno. Babca me je prklopla na CTG, dala metulčka na roko in počas mi nabila umetne popadke, ampak so bli res mili na začetku. Potem sm poklicala mojga, da zdj pa kr naj pride kr je že čas. user posted image G me je potem še enkrat pregledala spodi in predrla mehur, baje, da je blo spet kr dost plodovnice (zto sm tud misnla, da otrok ne bo meu res 4kg user posted image ). No, pol mi je pa popadke mal bol našopala, pol je pa že bla akcija, sm misnla, da bom rodila brez mojga (optimistka- sm misnla, da bo šlo hitrej kot prvič). Ok, mela sm že redne popadke na par minut k so me tko usekal k hudič, vmes me je G pregledovala in naenkrat mi reče, da tamal neki rine rokco zravn glavce. js sm mela že solze u očeh kaj zdj to pomen, pa reče G, da bo probala ona z roko rokco mu stran odrint, ker če ne bi biu CR. kolk je blo men takrt hudo, vam ne znam povedat, ampak ok, dohtarca je bla 1A zto je tud to poštimala, da rokica kasnej ni več silla zravn. Predn sm začela potiskat sm še šla še 2x polulat na wc in predihavala na hodniku in wc šolji. potem pa se je začelo zares, popadki so bli tko hudi, da me tiščalo na wc, prtiskalo na lulo in ass in je rekla G, da potem bo pa to že to. In smo šli v pravo akcijo. Sm mogla kr parkrat orng potiskat, ampak še zmer ni hotu lump vn. Joooj, sm začela tm vpit jaooo mene in me potem zdravnica pomiri in reče, ja če boste tko govorila umes, ko je treba potiskat res ne bo šov vn. vi samo lepo predihavajte in ko je treba potiskat, faaaajn potisnte, ko da vas kakat mudi. Čeprov sm bla pridna in jo ubogala, mi je mogla useen ena sestra pomagat in mi je z rokami na trebuhu pomagala potiskat našga otročka. In to še zmer ni blo dost, ker je meu tamal obratno rotacijo glavice, G ni preostalo druzga kot da mu vakumsko pomaga veliko glavco vn porint. Ko smo glavco spravl vn, sm potem sm še 2x potisnla in voila naš fantek je biu končno zunej! Medtem sm dobila še 2 mini šivčka. user posted image in tkole sva šele ob 16.31 uri z Matjažem jokala ob rojstvu drugega otročka. user posted image

Gre pa res vsa zahvala dobri ekipi, ki sm jim padla 24.4.2011 v roke, da dobim končno moj drugi zakladek v naročje. Svaka čast G, babici in sestri, ker brez njih sm bog ve kako bi se končalo tole pr men. porod mi je biu pa bolj mučen kot prvič, okrevanje, šivi in to pa manj boleče tko da juhu!

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
19.5.2011 21:11:05   
Tincy90
Drgač se mamo supr, malega mal zvija, ampak ni hujšga.user posted image tamala ga še zmer obožuje kot na začetku, tuki ni sprememb na slabš, ga je začela zdj še pokrivat pa brisat z gazico pa men podajat stvari, ko ga previjam pa tko, to je pa itak najlepš vidt.user posted image user posted image cajta je bol mal k so v ospredju otroci, ampak ni panike, še prehitr bodo zrastl.user posted image

Še dve slikici za vas:

user posted image

user posted image

Pridne bodte!user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
23.5.2011 11:12:53   
Izabelina
user posted image supr lepa zgodba (HB za kšnga dobrga zdravnika) in supr lepe slikce!!

No pri nas je itak čis pestro! Eva šiba okol, da jo morm skoz lovit, tut na nogice se postavlja in hod ob opori (kavč, stena, radiator, pečica!!??) tko, da sm skoz v pozoru... ograje itak še nimamo ( user posted image user posted image ) in morm bit res ekstra pozorna kadar se odpravi na hodnik...

drugače mam 31.ga zadnji izpit (upam, da ga nardim, ker mam dovolj učenja) potem pa diploma naprej (neki že mam)... pa počitnce pa upam, da dojenček št.2 in tko naprej... user posted image

kako ste pa ostale?

kot mu je usojeno!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
23.5.2011 11:14:00   
Izabelina
aja, ps Tincy: v čem pa maš malega pikca? Tista tadruga slikca, ko je ful pisano pa zgleda k en čovnček? kaj pa je to?

kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 2859
24.5.2011 8:36:34   
Aninchy
heeeeeeeeeeej!!user posted image

izabelina, po moje je tisto mal drgačn ležalnikuser posted image

tincy, lepa zgodbica, super, samo da se je vse dobro izteklo! Je blo prov napeto in fajn za brat, sm čist not padlauser posted image

Martin še ne hodi, se pa še čist čink za roko drži, tud kdaj se spusti in nardi par korakov, ampak pol takoj nazaj k men, da se primeuser posted image mah, se nam nič ne mudi, sem rekla, ko bo, pa bouser posted image je pa tok fino, ko zdej že loh gremo peš na sprehod in se držimo za rokiceuser posted image user posted image

za net nimam pa čiiiist nič časa... zdle je tašča mal Martina vzela, pa sm prišla počekirat za par minutuser posted image

lepo se imejte in sončkaste dni vam želimuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 24.5.2011 8:37:15 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

Neposredna povezava do sporočila: 2860
24.5.2011 15:48:55   
donna22
Sem slučajno vidla, da je danes točno 1 leto, odkar sem odprla to temo ... ampak je v zadnjem času precej zamrla. Zdaj pa še je lepše vreme, tak da ni šans, da jo oživimouser posted image

Tincy, čestitke za tak lepega fantkauser posted image Res lepo, da ga je Alisa tak lepo sprejelauser posted image
Porodna zgodba pa ... kar hudo se čuje, ampak glavno, da je vse okej in da je za tabouser posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
1.6.2011 14:20:51   
PapuaNG
Pozdravljene, se opravičujem, ker vdiram v vašo temo, a malo pomagam mojemu, ki dela castinge za reklame....

Moj  (spet) išče dojenčke za reklamo, tokrat se iščejo dojenčki, stari do 5 mesecev. Gre se za reklamo za evropsko kampanjo proti kajenju, plačilo je 400 EUR bruto, en snemalni dan, enkrat med 18. in 23.6.2011. Seveda se na snemanju prilagaja dojenčku. Casting poteka že jutri, 02.06.2011, med 9-14. uro, v prostorih Nora produkcijska hiša, Idrijska ulica 16, Ljubljana (na Viču). Če katera mamica (ali očka seveda!), ki bi se rada udeležila castinga, ne more priti jutri, naj sliko dojenčka + kontakt (ime, priimek (mamice in dojenčka), telefon!, starost dojenčka) pošlje na blaz.taljan@gmail.com, saj bo najverjetneje naslednji teden še en cast. Torej, če ste/poznate kakšne bolj novopečene mamice, ki bi jih zanimalo snemanje reklame, jim prosim posredujte tole sporočilo. Tenk ju :)

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
11.6.2011 15:40:34   
Tincy90
Waaa, vse naj naj Martinu za prvo svečko!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da bo priden in ubogov očija, mamici pa nagajov in zvrhan košek zdravja, veselja in smeha mu želim!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
11.7.2011 8:49:44   
davorjeva pikica
Tincy90-cestitke za srckanga sincka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
12.7.2011 11:51:04   
egleria
ste že vse na morju? tema je zamrlauser posted image

(odgovor članu davorjeva pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
12.7.2011 18:23:41   
Tincy90
Js usak dan čekiram, če je kej novga tuki pa ni nobene.user posted image

Hvala davorjeva pikica.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
19.7.2011 13:31:30   
davorjeva pikica
tincy90- ni za kej :)
kaj je ta tema res zamrla user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
19.7.2011 14:32:04   
egleria
user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2868
19.7.2011 21:00:36   
DeVilla
Viška imam nekaj DMovih bonov  - seznam na tem forumu... user posted image

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
20.7.2011 18:00:59   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: egleria

Kaj to pomeni? Da si ti user posted image ?user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
21.7.2011 16:43:10   
Tincy90

Juhuuuuuuuuu!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
22.7.2011 11:03:54   
honey*

user posted image user posted image user posted image Čestitke!!! user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
22.7.2011 12:57:19   
davorjeva pikica
egleria-user posted image user posted image ČESTITKEuser posted image user posted image za user posted image

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
22.7.2011 13:13:31   
tix
čestitke, jest tut user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2874
23.7.2011 15:37:51   
Tincy90
Tix čestitke tud teb!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?