preiskave pred CR (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Jessy -> preiskave pred CR (16.7.2005 14:33:16)

Pozdravljene!

Danes sem izvedela, da bomo rodili 29.7. s CR zaradi medenične vstave. Je pa rekel G, da moram priti že 28.7. zjutraj, na tešče v porodnišnico, da mi bodo naredili vse potrebne preiskave.

Zdaj me pa zanima, če veste, kakšne preiskave to delajo???
A je morda katera rodila s CR v Postojni? Me zanima, koliko časa si notri po CR.

lp, Jessy :rozica::rozica::rozica:

dory -> preiskave pred CR (16.7.2005 18:54:18)

zdej ne bom govorila za postojno....meni niso delali posebnih preiskav ampak na hitro rezali..notri sem bla 10dni...drugace se gre po cr ce ni panike domov po 8 dneh...prvi je itak nulti :)

drgac pa nc bat...cr ni nic posebnega...meni osebno se bols po svoje,saj se otrok ne matra tolk,kar je bistveno..tud manjsa moznost zapletov je...so pa bolecine mal smotane...mene je zategval celih 9 m in ob vsakem fizicnem naporu..pa se je tud to postimal :)

urši77 -> preiskave pred CR (16.7.2005 19:17:02)

Verjetno pregledajo kri(elektroliti,koagulogram, krv.skupino), UZ,ginek.pregled, EKG, CTG,...in kaj takega.
Vsaj to so osnovne preiskave.

LP in veliko sreče:rozica:

ZARA -> preiskave pred CR (17.7.2005 10:03:06)

Jst tud ne govorim za Postojno...men so naredil vse kar pravi ursi77!
Jst sem bla notr en dan pred CR in pol še 7 dni,se pravi 9 dan sem šla ven...
LP in srečno!!

Antigona -> preiskave pred CR (17.7.2005 10:12:19)

Sicer ne vem kaksne so preiskave za CR, bom pa "upam" v tistem času v Postojni. Morda se pa srečave...
Pravijo pa, da te v Postojni radi zadržijo malo dlje. Po navadnem porodu je v Ljubljani 3 dni, v postojni pa piše najmanj 4 dni...

Lp,
:rozica: :rozica: :rozica:

Amoss -> preiskave pred CR (17.7.2005 11:06:29)

Jaz tud ne vem za postojno, meni niso delali nobenih posebnih preiskav,...V mb porodbnišnici je pa tako da si 3 dni na intenzivni negi, 4 dni pa na oddelu, tako da lahko greš 7 dan domov.Jaz sem šla že 6 , ker je bla ful gužva in sem bila samo 2 dni na intenzivni negi.
Od pregledov pa samo ctg in anasteziolog me je ful vse izprašal, druga pa nič

Jessy -> preiskave pred CR (17.7.2005 11:51:59)

Antigona, morda se pa res srečava!!!

Drugače pa vem, da si v PO vedno dlje notri, kot drugje, kar mi je čisto vredu, da se res kolikor toliko opomoreš predno greš domov.

bobek05 -> preiskave pred CR (19.7.2005 8:28:16)

Žal, tudi jaz nisem imela CR v Postojni, ampak v MB. V porodnišnico sem šla 1 dan prej (ker sem tudi imela elektivni CR zaradi medenične vstave) - takrat sem morala dat en kup podatkov, pa birokracije da te ubije, potem so mi vzeli kri (urina pa mislim, da ne), nato pa še CTG in UZ.. drugega pa nič. Zvečer so me še pobrili, zadnja stvar, ki sem jo smela jest je bila večerja, po polnoči pa tudi pit več nisem smela. Zjutraj (ob 6h) sem dobila svečko.. ob 10.10 pa se je s spinalno narkozo že rodil Anej :)

Bobek + Anej (1 mesec + 3 dni)

bobek05 -> preiskave pred CR (19.7.2005 8:29:03)

Pa še to - jaz sem morala prit notri 1 dan prej okrog 10h, pa mi ni trebalo bit na tešče :zmeden: ..

bobek05 -> preiskave pred CR (19.7.2005 8:30:07)

Po CR sem šla domov na 5.dan ..

Mirna* -> preiskave pred CR (19.7.2005 21:36:03)

Bobek05,zanima me, kako izgleda CR s spinalno analgezijo. Ali lahko malo opises? Ali je ocka lahko zdraven oz. ali po operaciji klahko pride k tebi?
Jaz sem prvic imela CR in ne vem, kaj bo tokrat.
Hvala, lp tebi in :duda:Aneju. Moja soseda pa ima Enej-a.

Stran: [1]