ste vse pri kosilu? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> ste vse pri kosilu? (16.7.2005 14:32:55)

:bravo::bravo::bravo:

Ti posodim mojega :love:? On je zakon za lovljenje muh - z roko! Večinoma mu uspe v prvo... :)-:)-:)-

soncece24 -> ste vse pri kosilu? (16.7.2005 14:35:45)

s palčkami? ko v karate kidu?

Anonimen -> ste vse pri kosilu? (16.7.2005 14:36:23)

Palčkami? kakšne palčke? :ups:
On lovi muhe z golima rokama... :zmeden:

soncece24 -> ste vse pri kosilu? (16.7.2005 14:37:53)

nisi gledala karate kida ko je s kitajskimi palčkami (z onimi za jesz) muhe lovil? jaz še jest ne znam s tistim, se cela poflekam.

kdaj boš dala kaj slik od bauhija gor?

CatJa -> ste vse pri kosilu? (16.7.2005 14:38:45)

Midva sva mela pa tako pozen zajtrk (ob 11-ih), da se noben ne razmislja o kosilu. Pa tud pol bova kar na hitrco nardila - ocvrt sir, pomfri in solato. Za jutri (pa najbrz tud za pojutrisnjem :) ) bom pa tud najbrz kar danes ze skuhala filano papriko, ali pa ricet, se se nisem odlocila.

Anonimen -> ste vse pri kosilu? (16.7.2005 14:39:10)

Upam, da mi bo uspelo kmalo kupiti digitalni fotoaparat, da bom lahko malce napolnila album... Tisti, od katerega so slike, je bil izposojen...

Ima katera kakšno idejo, kaj naj mojemu :love: pripravim za zajtrk? Verjetno bo kmalu vstal...

Anonimen -> ste vse pri kosilu? (16.7.2005 14:39:50)

Filano papriko naredi! Takoj pridem! :)-:)-:)-

CatJa -> ste vse pri kosilu? (16.7.2005 14:41:52)

Se vredu, da smo bili do zdaj zunaj, ker vse kaze, da bo spet dez. Janu sem otvorila kopalno sezono na vrtu, pa seveda par slikc nardila. Ob priliki jih bom dala v album.

Anonimen -> ste vse pri kosilu? (16.7.2005 14:42:51)

Pri nas v LJ je pa vroče za znoret... Prejle sem peljala ven Gospo pes, pa sem mislila, da me bo pobralo...

soncece24 -> ste vse pri kosilu? (16.7.2005 14:44:52)

pri nas je tudi vroče ko pes, jaz pa moram v tej vročini šotor podirat, za umret.

Anonimen -> ste vse pri kosilu? (16.7.2005 14:45:48)

Hvala Bogu, da delam ponoči... Takrat ni teh problemov z vročino... Sem rekla šefu, da je stran vrgel denar za klimo, ki jo je kupil v pisarni...

soncece24 -> ste vse pri kosilu? (16.7.2005 14:47:26)

he, he. kaj pa dnevni šiht? oni pa naj zgorijo?

joj, jaz se moram it malo vležt, ker že na pol spim. fajn bodite.:muca::muca:

CatJa -> ste vse pri kosilu? (16.7.2005 14:48:44)

Ma ja, sej vroce je tudi pri nas, sam se neki oblaki nabirajo.

Zdej so nam prisli pa koncno se ograjo na stopnice montirat. Sem bila danes zjutraj ze ful jezna, ko se tile obrtniki tako napravljajo, ko lacni sr.. :grrr: Se zmenis za konec junija, zdej je ze sred julija, potem gre na dopust, potem gremo se mi, in ce bo vse po sreci, bo do konc avgusta cist fertig. Potem si pa moj :love: nic ne upa rect, ko se boji, da potem ne bi blo vredu narejeno. Mene pa razp...., ker ce jim das avans, ima da nardijo, kot je zmenjeno, a ne :zmeden: No, zdej ze dobro kaze.

Anonimen -> ste vse pri kosilu? (16.7.2005 14:48:49)

Lahko noč, Sončece!

A zdaj sem pa sama ostala? :ups:

Anonimen -> ste vse pri kosilu? (16.7.2005 14:49:36)

Jaz sem pri tem držim enega samega pravila - nikoli ne plačaj dela, ki še ni opravljeno...

CatJa -> ste vse pri kosilu? (16.7.2005 14:53:13)

Glede na to kaksno cudno stopnisce imamo, smo lahko srecni, da nam sploh kdo hoce naredit ograjo. In ker pac popoldansko fusa, si ne mores nic. Tist avans smo dali pa kao za material in je tud podpisal, da je denar prejel. Sem pa ze resno razmisljala, da mu za vsak teden zamude odbijem, ne vem, 10 jurjev? Pol pa moj pravi, da se nej to kar sama z njim bodem :zmeden: Eh, kdo bi razumel moske?

Taša -> ste vse pri kosilu? (16.7.2005 14:53:42)

Jao kakšno tipkovnico je moj:love:, zdejle montiral, neko staro...:hudicek:.. Mu je malo prej padla ena dol pa je bila takoj hin.. Ta je pa tako čudna za pisat, ker jo nisem navajena...

Joj punce jaz pa tak uživam v hladnem stanovanju, mi kar ni ven za it, pa bi mogla it v trgovino, še danes nisem bila nič zunaj..Imamo namreč klomo v stanovanju ;), potem se pa ob taki vročini kar notri držimo...!

CatJa -> ste vse pri kosilu? (16.7.2005 14:56:14)

Mi smo pa mislili it danes mal po trgovinah, pol nas je pa mojster nategoval celo jutro in se ob pol treh koncno prikazal :( Zdej pa ne bomo sli nikamor. Spat najbrz :zaspan:

Anonimen -> ste vse pri kosilu? (16.7.2005 14:59:43)

Temu "mojstru" ti kar objasni, da v kolikor ne bo delal in naredil, kadar, kolikor in kar je treba, lahko pozabi na preostanek plačila... In mu pomahaj s pspirčkom, ki ga je podpisal, pod nosom...
V nasprotnem primeru me pa pokliči - mu bom že dala vetra...

CatJa -> ste vse pri kosilu? (16.7.2005 15:00:58)

O.K.

smrka -> ste vse pri kosilu? (16.7.2005 15:14:19)

mi smo pokosilovali :)

Anonimen -> ste vse pri kosilu? (16.7.2005 15:15:20)

Je bilo kaj dobrega?

smrka -> ste vse pri kosilu? (16.7.2005 15:16:25)

gulas pa spagetke sem nardila .. matr sm pridna :) zvecer gremo pa tasci na kosilo, upam da ni nardila kaj podobnega :)

Anonimen -> ste vse pri kosilu? (16.7.2005 15:17:32)

Jaz pa mislim, da bom dane snaredila kar pire krompir in polnjene paprike... Ampak pire krompir bo umeten, iz vrečke, polnjene paprike pa iz konzerve... :zmeden:

smrka -> ste vse pri kosilu? (16.7.2005 15:19:22)

:) to je kosilo na horuk :)

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>