Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 28.5.2010 22:24:13
|
|
|
|
ly117
|
Čer in nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 29.5.2010 9:37:26
|
|
|
|
botrca
|
Dobro jutro
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 29.5.2010 10:40:36
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Trenutno uživam v miru in tišini. Moja dva se zuni sprehajata, jaz grem zdaj še kaj postorit, da nebom samo lenarla , pol skuhamo juhico in ga šibnemo na Pohorje na Dom Jelka, kjer ima moj srečanje bivših Lenčanov. Tak da upam da ne bo več dežeka in da nas ne bo preveč zeblo. Uživajte in se kaj tipkamo zvečer, seveda če bo katera slučajno po pomoti zašla sem gor. Pa, pa.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 29.5.2010 11:20:17
|
|
|
|
elevitka
|
matcar... ER 28 že dolgo ne obstaja več. Ohranilo pa se je ime. Potrebuješ le izjavo bivšega delodajalca z podatki o izplačanih plačah in urah. V primeru, ko boš v novi službi na bolniški, bodo podatke potrebovali pri osnovi za izplačilo bolniške. Bolniška je izplačana (naj bi bila) po povp. iz preteklega leta. Mi prakticiramo, da delavcu ob odhodu damo ta podatek + podatek o restu dopusta in izplačilu regresa. Še iz prakse: ko smo imeli revizijo ZPIZ, so kontrolirali osnove pri izplačilu bolniških - vse je bilo OK.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 29.5.2010 12:55:06
|
|
|
|
arabela*
|
dan No ja za mene ničkaj preveč dober...sem angleščino pisala in je bilo fuulll težko... Zdaj pa se od jeze bašem s sladoledom....... Sem še sama do petih nekje,mojega v A ustrijo poslala,malečke še v varstvu,jaz pa bi se morala učit in mi ni Ly....uživaj na Pohorju maximalno
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 29.5.2010 14:44:27
|
|
|
|
petea
|
Iščem starše otrok iz občine Hoče - Slivnica, ki so jim letos zavrnili sprejem otroka v vrtec. Ker občina trenutno kljub zakonskim zahtevam ne namerava zagotoviti dovolj prostora v vrtcih za vse vpisane otroke, hkrati pa ne zagotavlja drugih oblik organiziranega varstva za zavrnjene otroke, predlagam, da se starši zberemo in skupaj nastopimo k pogovorom o rešitvi problema s pristojnimi na občini. Prosim, če se mi starši otrok iz občine Hoče - Slivnica, ki ste ostali brez prostega mesta v naših vrtcih, javijo na e-pošto: vrtecCI@gmail.com. Hvala!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 29.5.2010 15:25:51
|
|
|
|
matcar
|
Ojla! Mater,bi šla zaj ležat malo,pa dobim obiske. Elevitka,te pol ne rabim tega okoli iskat,ampak samo dopis pošljem bivšemu delodajalcu,da mi to napiše vse?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 29.5.2010 18:37:54
|
|
|
|
matcar
|
Mi pa hodimo! Mislim,Saš!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 29.5.2010 18:58:22
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka matcar... ER 28 že dolgo ne obstaja več. Ohranilo pa se je ime. Potrebuješ le izjavo bivšega delodajalca z podatki o izplačanih plačah in urah. V primeru, ko boš v novi službi na bolniški, bodo podatke potrebovali pri osnovi za izplačilo bolniške. Bolniška je izplačana (naj bi bila) po povp. iz preteklega leta. Mi prakticiramo, da delavcu ob odhodu damo ta podatek + podatek o restu dopusta in izplačilu regresa. Še iz prakse: ko smo imeli revizijo ZPIZ, so kontrolirali osnove pri izplačilu bolniških - vse je bilo OK. ja, saj v ta ER 28 napišejo vse to. Če pa sem jaz to zdaj mogla v L. nest.o sem šla pogodbo podpisat..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 29.5.2010 18:58:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mi pa hodimo! Mislim,Saš! bravo Saš
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 29.5.2010 20:07:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka matcar... ER 28 že dolgo ne obstaja več. Ohranilo pa se je ime. Potrebuješ le izjavo bivšega delodajalca z podatki o izplačanih plačah in urah. V primeru, ko boš v novi službi na bolniški, bodo podatke potrebovali pri osnovi za izplačilo bolniške. Bolniška je izplačana (naj bi bila) po povp. iz preteklega leta. Mi prakticiramo, da delavcu ob odhodu damo ta podatek + podatek o restu dopusta in izplačilu regresa. Še iz prakse: ko smo imeli revizijo ZPIZ, so kontrolirali osnove pri izplačilu bolniških - vse je bilo OK. ja, saj v ta ER 28 napišejo vse to. Če pa sem jaz to zdaj mogla v L. nest.o sem šla pogodbo podpisat.. Daj mi povej,ki si ga dobila?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 29.5.2010 21:08:55
|
|
|
|
matcar
|
Nočko,grem pred tv!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 29.5.2010 21:52:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mi pa hodimo! Mislim,Saš! Bravo Saš.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 29.5.2010 21:55:50
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Na Pohorju smo se imeli fino, Dežeka do večera tudi ni bilo. Luka užival 100/h. Zdaj pa z mojim že spita, jaz še pa malo pred TV pol pa tudi spat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 29.5.2010 21:58:14
|
|
|
|
marta82
|
Čer. Smo bili danes s Tinejem pri dežurni in je dobil Ventolin pumpico pa tam so mu inhalacije delali. Tak mi je čudno kašljal in dihal ko stari kadilec. Baje je viroza in ima polno sluzi od prehlada, zato zožane dihalne poti in težje diha. Upam, da bo čimprej ok. V torek imamo kontrolo. Drugače pa zvečer izkoriščam mir za učenje za strokovni izpit. Lepo spite in nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.5.2010 7:46:04
|
|
|
|
arabela*
|
jutro
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.5.2010 8:56:31
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.5.2010 8:58:42
|
|
|
|
matcar
|
Meni pa je Saš včeraj zvečer zakuhal na 38,2,sem mu dala svečko Paracetamol in mu sploh ni prijela.Je reveža kuhalo celo noč.Zjutraj sem mu merla spet,pa kr 38,8,tak da sem mu dala svečko Voltaren,zaj pa je zaspal revežek.Pa iz noska mu tak teče,kašlja pa nič zaenkrat. Zdaj pa že kuham juhico govejo,pa pečenko sem že dala pečt,pol še samo krompirčka naredim in juho zakuham,pa imamo kosilo.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.5.2010 9:30:33
|
|
|
|
arabela*
|
Bogi Saš pridne ste....jaz pa ne bom kuhala,ker sem sama......pa itak nič nimam doma...bom kar pice vzela v pekarni NIč....se tipkamo
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.5.2010 9:58:58
|
|
|
|
ly117
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.5.2010 9:59:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Bogi Saš Podpis in dodam še nekaj
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.5.2010 10:30:10
|
|
|
|
marta82
|
za Saša-a.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.5.2010 12:28:12
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Dober dan drage čvekulje . Kako ste kaj? Kod vidim oz. koliko se okoli govori ste kar zaposlene že z službami . Pri nas nič kaj drastično novega. Otroci rastejo kot gobice, dela nam ne zmanjka in nam res ni nikoli dolgčas. Če nisem v službi seveda izkoristimo vsak prosti trenutek da smo skupaj. Za računalnik pa nimam niti volje, niti energije ............ Joj...... saj sploh ne vem kaj naj napišem, sem čisto ven padla iz tega........... no, se oglasim še kaj v bližnji prihodnosti. Aja, kaj srečanja še imate kakšna? Jaz sem skoraj vsak popoldan tam zadaj za Astorijo, lahko se katera kaj oglasi mimo
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.5.2010 15:27:06
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka matcar... ER 28 že dolgo ne obstaja več. Ohranilo pa se je ime. Potrebuješ le izjavo bivšega delodajalca z podatki o izplačanih plačah in urah. V primeru, ko boš v novi službi na bolniški, bodo podatke potrebovali pri osnovi za izplačilo bolniške. Bolniška je izplačana (naj bi bila) po povp. iz preteklega leta. Mi prakticiramo, da delavcu ob odhodu damo ta podatek + podatek o restu dopusta in izplačilu regresa. Še iz prakse: ko smo imeli revizijo ZPIZ, so kontrolirali osnove pri izplačilu bolniških - vse je bilo OK. ja, saj v ta ER 28 napišejo vse to. Če pa sem jaz to zdaj mogla v L. nest.o sem šla pogodbo podpisat.. tasa prav kupila si obrazec ER 28????? kje???? če pa že nekaj časa ne obstaja, zato smo mi delavcem pisali samo izjave (pač navedlji smo vse te podatke, pa žig in podpis) . matcar ja pač pošleš dopis in prosiš za potrdilo o teh podatkih, ker jih potrebuješ za novo službo. (pogovorno se še vedno uporablja ER28, da se ne dolgovezi ... potrdilo o bolniških in opravljenih urah v preteklem letu ... tak je pač krajše) če pa se je spet kaj spremenilo v tem enem letu odkar sem na porodniški pa me razsvetlite !!!!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 30.5.2010 16:23:52
|
|
|
|
matcar
|
Elevitka,saj sem kr dopis poslala ja.Pa hvala za info. Ja,Rubin mi je poslala sms,če katera rabi fuziološko,je ima precej na zalogi in sprašuje,kdaj bo kaka kava padla.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?