|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,11.del
28.5.2010 22:24:13   
ly117
Čer user posted image in nočko. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 176
29.5.2010 9:37:26   
botrca
Dobro jutro user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 177
29.5.2010 10:40:36   
ly117
Dan!

Trenutno uživam v miru in tišini. user posted image Moja dva se zuni sprehajata, jaz grem zdaj še kaj postorit, da nebom samo lenarla user posted image , pol skuhamo juhico in ga šibnemo na Pohorje na Dom Jelka, kjer ima moj srečanje bivših Lenčanov. Tak da upam da ne bo več dežeka in da nas ne bo preveč zeblo. Uživajte in se kaj tipkamo zvečer, seveda če bo katera slučajno po pomoti zašla sem gor.

Pa, pa.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 178
29.5.2010 11:20:17   
elevitka
matcar... ER 28 že dolgo ne obstaja več. Ohranilo pa se je ime. Potrebuješ le izjavo bivšega delodajalca z podatki o izplačanih plačah in urah. V primeru, ko boš v novi službi na bolniški, bodo podatke potrebovali pri osnovi za izplačilo bolniške. Bolniška je izplačana (naj bi bila) po povp. iz preteklega leta. Mi prakticiramo, da delavcu ob odhodu damo ta podatek + podatek o restu dopusta in izplačilu regresa. Še iz prakse: ko smo imeli revizijo ZPIZ, so kontrolirali osnove pri izplačilu bolniških - vse je bilo OK.

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 179
29.5.2010 12:55:06   
arabela*
danuser posted image

No ja za mene ničkaj preveč dober...sem angleščino pisala in je bilo fuulll težko...user posted image

Zdaj pa se od jeze bašem s sladoledom.......user posted image

Sem še sama do petih nekje,mojega v A ustrijo poslala,malečke še v varstvu,jaz pa bi se morala učit in mi niuser posted image

Ly....uživaj na Pohorju maximalnouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 180
29.5.2010 14:44:27   
petea
Iščem starše otrok iz občine Hoče - Slivnica, ki so jim letos zavrnili sprejem otroka v vrtec.

Ker občina trenutno kljub zakonskim zahtevam ne namerava zagotoviti dovolj prostora v vrtcih za vse vpisane otroke, hkrati pa ne zagotavlja drugih oblik organiziranega varstva za zavrnjene otroke, predlagam, da se starši zberemo in skupaj nastopimo k pogovorom o rešitvi problema s pristojnimi na občini.

Prosim, če se mi starši otrok iz občine Hoče - Slivnica, ki ste ostali brez prostega mesta v naših vrtcih, javijo na e-pošto: vrtecCI@gmail.com.

Hvala!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 181
29.5.2010 15:25:51   
matcar
Ojla!
Mater,bi šla zaj ležat malo,pa dobim obiske.

Elevitka,te pol ne rabim tega okoli iskat,ampak samo dopis pošljem bivšemu delodajalcu,da mi to napiše vse?

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 182
29.5.2010 18:37:54   
matcar
Mi pa hodimo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mislim,Saš!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 183
29.5.2010 18:58:22   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

matcar... ER 28 že dolgo ne obstaja več. Ohranilo pa se je ime. Potrebuješ le izjavo bivšega delodajalca z podatki o izplačanih plačah in urah. V primeru, ko boš v novi službi na bolniški, bodo podatke potrebovali pri osnovi za izplačilo bolniške. Bolniška je izplačana (naj bi bila) po povp. iz preteklega leta. Mi prakticiramo, da delavcu ob odhodu damo ta podatek + podatek o restu dopusta in izplačilu regresa. Še iz prakse: ko smo imeli revizijo ZPIZ, so kontrolirali osnove pri izplačilu bolniških - vse je bilo OK.

ja, saj v ta ER 28 napišejo vse to.
Če pa sem jaz to zdaj mogla v L. nest.o sem šla pogodbo podpisat..

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 184
29.5.2010 18:58:34   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Mi pa hodimo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image bravo Saš

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 185
29.5.2010 20:07:30   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Daj mi povej,ki si ga dobila?user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 186
29.5.2010 21:08:55   
matcar
Nočko,grem pred tv!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 187
29.5.2010 21:52:56   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Bravo Saš.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 188
29.5.2010 21:55:50   
ly117
Čer! user posted image

Na Pohorju smo se imeli fino, Dežeka do večera tudi ni bilo. Luka užival 100/h. Zdaj pa z mojim že spita, jaz še pa malo pred TV pol pa tudi spat.

Nočko.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 189
29.5.2010 21:58:14   
marta82
Čer.

Smo bili danes s Tinejem pri dežurni in je dobil Ventolin pumpico pa tam so mu inhalacije delali. Tak mi je čudno kašljal in dihal ko stari kadilec. Baje je viroza in ima polno sluzi od prehlada, zato zožane dihalne poti in težje diha. Upam, da bo čimprej ok. V torek imamo kontrolo.

Drugače pa zvečer izkoriščam mir za učenje za strokovni izpit.user posted image

Lepo spite in nočko.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 190
30.5.2010 7:46:04   
arabela*
jutrouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 191
30.5.2010 8:56:31   
matcar
Jutro!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 192
30.5.2010 8:58:42   
matcar
Meni pa je Saš včeraj zvečer zakuhal na 38,2,sem mu dala svečko Paracetamol in mu sploh ni prijela.Je reveža kuhalo celo noč.Zjutraj sem mu merla spet,pa kr 38,8,tak da sem mu dala svečko Voltaren,zaj pa je zaspal revežek.Pa iz noska mu tak teče,kašlja pa nič zaenkrat.

Zdaj pa že kuham juhico govejo,pa pečenko sem že dala pečt,pol še samo krompirčka naredim in juho zakuham,pa imamo kosilo.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 193
30.5.2010 9:30:33   
arabela*
Bogi Sašuser posted image user posted image user posted image

pridne ste....jaz pa ne bom kuhala,ker sem sama......pa itak nič nimam doma...bom kar pice vzela v pekarniuser posted image

NIč....se tipkamouser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 194
30.5.2010 9:58:58   
ly117
Jutro! user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 195
30.5.2010 9:59:42   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Bogi Sašuser posted image user posted image user posted image

Podpis in dodam še nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 196
30.5.2010 10:30:10   
marta82
user posted image user posted image user posted image za Saša-a.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 197
30.5.2010 12:28:12   
Vrtnica79
Dober dan drage čvekuljeuser posted image .  Kako ste kaj? Kod vidim oz. koliko se okoli govoriuser posted image  ste kar zaposlene že z službamiuser posted image .  Pri nas nič kaj drastično novega. Otroci rastejo kot gobice, dela nam ne zmanjka in nam res ni nikoli dolgčas. Če nisem v službi seveda izkoristimo vsak prosti trenutek da smo skupaj. Za računalnik pa nimam niti volje, niti energijeuser posted image ............

Joj...... saj sploh ne vem kaj naj napišem, sem čisto ven padla iz tega........... no, se oglasim še kaj v bližnji prihodnosti.

Aja, kaj srečanja še imate kakšna? Jaz sem skoraj vsak popoldan tam zadaj za Astorijo, lahko se katera kaj oglasi mimouser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 198
30.5.2010 15:27:06   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

tasa prav kupila si obrazec ER 28????? kje???? če pa že nekaj časa ne obstaja, zato smo mi delavcem pisali samo izjave (pač navedlji smo vse te podatke, pa žig in podpis) .

matcar ja pač pošleš dopis in prosiš za potrdilo o teh podatkih, ker jih potrebuješ za novo službo. (pogovorno se še vedno uporablja ER28, da se ne dolgovezi ... potrdilo o bolniških in opravljenih urah v preteklem letu ... tak je pač krajše)

če pa se je spet kaj spremenilo v tem enem letu odkar sem na porodniški pa me razsvetlite !!!!

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 199
30.5.2010 16:23:52   
matcar
Elevitka,saj sem kr dopis poslala ja.Pa hvala za info.user posted image

Ja,Rubin mi je poslala sms,če katera rabi fuziološko,je ima precej na zalogi in sprašuje,kdaj bo kaka kava padla.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?