matcar -> RE: Mariborčanke,11.del (13.7.2010 9:07:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ jutro! Naša Marušika je dobila po cepljenju vročino. Že včeraj zvečer ji je ter. pod pazduho kazal 37 stopinj (elektronski ter.). Je tako, da je potem realna temparatura 38 stopinj? Torej dodaš 1 stopinjo??? Dala sem ji svečko. Zdaj zjutaj ima še višjo temparaturo in mrzle nogice in rokice. Kaj naj naredim??? Pomagajta mi imamo prvič tem. sem kr živčna [sm=hudicek1.gif] [sm=smiley19.gif] To ni temperatura.Če bi ji v ritki merla,odbiješ 1 stopinjo.Je pa fajn,da si ji dala svečko.Jaz sem mojim kr pred spanjem,tudi če niso imeli(nikoli je niso imeli),dala svečko preventivno po nasvetu naše P.Na zatilju ji probaj,če je hladna. Zatilje ima vroče in glavica ji tudi žari. Ful je utrujena. Zjutraj ji je kazalo na termometru 37.6, kljub temu, da je dobla svečko pred 3 urami. v zd pa se tud noben ne javi na tel. [sm=hudicek1.gif] Čez kako uro ji še daj eno svečko.Pa boš vidla.V ZD pa ti tak ne bojo druga rekli,kot to,da je reakcija na cepljenje in bo v 1-2 dneh vredu.Nič se ne sekiraj,je to čisto normalno.Malo jo bolj noter drži,pa probaj jo dat spat.Ponavadi se potem porihta.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|