Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.6.2010 21:23:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Eno vprašanje: a vam tudi nikoli dela ne zmanjka po stanovanju? Mislim, jaz ga nostop vidim, če ne druga prah. Sem čudna? Ne,nisi čudna,mislim,da ima vsaka od nas podobne težave. res je
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.6.2010 21:23:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Ne resno mislim, če pa se včasih s kakšno kolegico ali pa sosedo menim, pa pravi, daj pridi na kavo, meni je tak dolgčas. Pismo, meni še nikoli v življenju ni bil. Vedno kako delo najdem. Se da tega odvadit? meni tud nikoli....pa če sedim in v luft zjam....pa uživam v tem ...če pa je res...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.6.2010 21:24:35
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.6.2010 21:24:57
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Marta ti še delaš tam? Kje tam misliš? Imam novo službo - na O.Š. Jarenina (nadomeščam porodniško). Čestitam - super. In kako je? Sedaj bo fajn - julija in avgusta, kajne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.6.2010 21:25:02
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Marta ti še delaš tam? Kje tam misliš? Imam novo službo - na O.Š. Jarenina (nadomeščam porodniško). iiiiiiiii to mi je pa znano.Sem bla včasih tam blizu doma .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.6.2010 21:26:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Evo zdaj npr.: kup perila za zlikat, pod pobrisat, papirje v fascikle zložit. To je kao nujno za danes še. Potem pa bi mogla še slike, za eno leto nazaj pregledat in jih dat razvit, pa še kaj bi se našlo.... Vidiš,meni je likanje prišparano,ker mi,HB,mama to naredi.Podov ob taki uri ne brišem,ker jih dopoldan,če je le možno.Sma pa se ravno prej z Maksom zmenla,da boma ju3 vse pospravla in mi bo pomagal.You Wish! jaz pa likam ne....ker mi je to delo odvečno .....zravn mojega leptopa pa hvalabogu da nimam stola in sproti vse uštimavam..i kuham,pa perem,pa brišem tla....drugače ne vem
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.6.2010 21:26:55
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Marta ti še delaš tam? Kje tam misliš? Imam novo službo - na O.Š. Jarenina (nadomeščam porodniško). Čestitam - super. In kako je? Sedaj bo fajn - julija in avgusta, kajne? Podpis....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.6.2010 21:27:42
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Eno vprašanje: a vam tudi nikoli dela ne zmanjka po stanovanju? Mislim, jaz ga nostop vidim, če ne druga prah. Sem čudna? Ne,nisi čudna,mislim,da ima vsaka od nas podobne težave. res je Torej sem jaz čudna, ker jih nimam. Jaz tudi nimam teh težav. Pač ni nikoli v nulo spucano pa smo vseeno na čistem.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.6.2010 21:27:43
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Eno vprašanje: a vam tudi nikoli dela ne zmanjka po stanovanju? Mislim, jaz ga nostop vidim, če ne druga prah. Sem čudna? Čudna sem verjetno jaz,ki ga ponavadi dokaj uspešno ignoriram
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.6.2010 21:27:51
|
|
|
|
matcar
|
Ly,čer! Nebo,sem še vedno tukaj.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.6.2010 21:27:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Eno vprašanje: a vam tudi nikoli dela ne zmanjka po stanovanju? Mislim, jaz ga nostop vidim, če ne druga prah. Sem čudna? Ne,nisi čudna,mislim,da ima vsaka od nas podobne težave. res je Torej sem jaz čudna, ker jih nimam.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.6.2010 21:28:50
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Sem glih misla vprašat, če je Ly na odvajanju od rr?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.6.2010 21:29:21
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Marta ti še delaš tam? Kje tam misliš? Imam novo službo - na O.Š. Jarenina (nadomeščam porodniško). Čestitam - super. In kako je? Sedaj bo fajn - julija in avgusta, kajne? Super je. Zaenkrat res nimam pripimb. Delo je fajn (dodatna strokovna pomoč), kolektiv je fajn, vzdušje tudi. Pa še počitnice so pred vrati.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.6.2010 21:30:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Čudna sem verjetno jaz,ki ga ponavadi dokaj uspešno ignoriram
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.6.2010 21:30:36
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Eno vprašanje: a vam tudi nikoli dela ne zmanjka po stanovanju? Mislim, jaz ga nostop vidim, če ne druga prah. Sem čudna? Čudna sem verjetno jaz,ki ga ponavadi dokaj uspešno ignoriram No potem pa le nisem edina.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.6.2010 21:31:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Sem glih misla vprašat, če je Ly na odvajanju od rr? Ne,ne. Pridem pa zadnje čase pozno gor, ker prvo dam L spat ko pa pridem iz spalnice pa je ponavadi moj za računalnikom in čakam da se spravi spat.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.6.2010 21:31:40
|
|
|
|
arabela*
|
hvala za čestitke.... rubin.....ma si mi lušte naredila.....bi kar oboje zmazala...
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.6.2010 21:32:12
|
|
|
|
ly117
|
Marta ti še rabiš varstvo za T.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.6.2010 21:32:17
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Marta ti še delaš tam? Kje tam misliš? Imam novo službo - na O.Š. Jarenina (nadomeščam porodniško). iiiiiiiii to mi je pa znano.Sem bla včasih tam blizu doma . A si na to šolo hodila?
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.6.2010 21:32:29
|
|
|
|
matcar
|
Punce,za ju3: KAVA OB 17-H V ASTORIJI-ZADAJ NA IGRALIH(V PRIMERU LEPEGA VREMENA),DRUGAČE PA V KAVAJU(IGRALNICA)!!!!
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.6.2010 21:32:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Sem glih misla vprašat, če je Ly na odvajanju od rr? Ne,ne. Pridem pa zadnje čase pozno gor, ker prvo dam L spat ko pa pridem iz spalnice pa je ponavadi moj za računalnikom in čakam da se spravi spat. mi samo z enim rač...nebi mogli.....
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.6.2010 21:33:33
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Marta ti še delaš tam? Kje tam misliš? Imam novo službo - na O.Š. Jarenina (nadomeščam porodniško). iiiiiiiii to mi je pa znano.Sem bla včasih tam blizu doma . A si na to šolo hodila? A-a,na sosednjo(Jakobski dol)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.6.2010 21:33:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,za ju3: KAVA OB 17-H V ASTORIJI-ZADAJ NA IGRALIH(V PRIMERU LEPEGA VREMENA),DRUGAČE PA V KAVAJU(IGRALNICA)!!!! morda se priguncam...kaj te vem kak bo.... plani pa to....
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.6.2010 21:34:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Punce,za ju3: KAVA OB 17-H V ASTORIJI-ZADAJ NA IGRALIH(V PRIMERU LEPEGA VREMENA),DRUGAČE PA V KAVAJU(IGRALNICA)!!!! Se vidimo tam in upam da v največjem številu.
|
|
RE: Mariborčanke,11.del 3.6.2010 21:35:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Sem glih misla vprašat, če je Ly na odvajanju od rr? Ne,ne. Pridem pa zadnje čase pozno gor, ker prvo dam L spat ko pa pridem iz spalnice pa je ponavadi moj za računalnikom in čakam da se spravi spat. mi samo z enim rač...nebi mogli..... Se podpišem.Še pri 2-h se včasih skregamo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......