Eva** -> RE: Of to Mockba - 1st dejt (22.5.2010 21:10:35)
|
Izi nič bat, ona je samo takšna preprosta ženička, kot kakšna branjevka mi je prihajalo na misel ko sem jo videla prvič. Tudi nama je vedno naročila naj pokličeva ko prideva gor. Želi samo preverit da si tam in da ti pove kje se dobite in kdaj, če ti še pomočnica ni. Za vizo pa kot je napisala Tia-na. Koala hvala, se trudim. Tia-na kakšna vseznalak? Sem kaj zamudila? Izi javi se kaj če boš imela možost da vidimo kako je bilo! IZVIRNO SPOROČILO: Iza12345 Živjo, evo, končno, tudi midva jutri letiva na prvi miting, na predajo dokumentov a imate kake posebne nasvete za ta prvi dejt kako je z Olgico, po telefonu mi je sicer potrdila, da pride, ampak jo moramv ponedeljek še 1x klicati, kaj pa če je ne bo... tega se najbolj bojim, ker sicer imam pomoč v Moskvi, ki bi lahko vskočil za prevajanje, ampak se glih ta teden križamo, bova midva sama kraljevala pri njemu doma aja, kako je pa z vizo, kje ste jo potrjevali, midva se v sredo vračava, kar pomeni, da ne bova 3 delovne dneve gor pridne bodite in držite pesti, da se nama nasmehne sonce in nama dodelijo naslednji datum še pred poletjem čao Iza
|
|
|
|