kateri vozički so takšni? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?



Sporočilo


anika87 -> kateri vozički so takšni? (21.5.2010 21:57:54)

da imajo 4 "večja" kolesa ter, da se jih da skombinirat v 3 v 1 sistem (da paše gor tudi lupinica, četudi ni ista firma...).

Sama sem namreč pred enim letom rabla voziček in če bi me takrat zbudili ob polnoči, bi znala opisat 20 različnih vozičkov v piko... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ampak kako hitro se to pozabi... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
No zdaj pa kolegica rabi in bi kupla rabljenega, pa se ne morem spomnt točno kateri modeli so takšni...

Prosim za nekaj "imen" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




mala maja -> RE: kateri vozički so takšni? (21.5.2010 23:09:07)

jaz sem imela Hauck Olymp. pa je bil vse v enem, od rőmerja lupinica je pasala gor. Si jo lepo zapel pod varovalni obroč pa še vsedla se je lepo na nastavke od hauck lupinice.  




SaaS -> RE: kateri vozički so takšni? (22.5.2010 10:32:32)

Ne vem točno kaj najbi bilo 3v1.
Jaz imam I'cco Platon. Zraven lupinico, jo pripnem na podvozje vozička namesto sedežnega dela. Sedežni del pa se da obračat v obe smeri, da gleda tebe ali da gleda naprej. Tudi položi se ga v čisto vodoraven položaj. Voziček ima tudi štiri velika kolesa, sprednja se obračajo. Dobil pa se je tudi enak model s tremi kolesi. Ena slabost pa je. Težek je 3 tone... no malo manj[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] , ampak zelo težek.




anika87 -> RE: kateri vozički so takšni? (22.5.2010 10:47:05)

IZVIRNO SPOROČILO: SaaS

Ne vem točno kaj najbi bilo 3v1.



saas 3 v 1 sem mislila - športni voziček, lupinica in globoka košara - da gre vse na isto podvozje (tako kot moj peg perego pliko).
Ampak ni pomembno če ni vse od iste firme, važno je da bi šla recimo lupinca tut na podvozje, menda maxi cosi pašejo na veliko vozičkov... a ne?
V glavnem da se skombinirajo vsi ti 3 deli, četudi niso ista znamka...






Honey26 -> RE: kateri vozički so takšni? (22.5.2010 12:45:44)

Mutsy - urban rider. Vsa 4 kolesa velika. Kompatiblen z lupinico maxi cosi (adapterji), košara in športen del. Je pa kar precej drag.

http://www.mutsy.nl/products/urban_rider/options




melanija -> RE: kateri vozički so takšni? (22.5.2010 13:54:56)

Peg Perego voziček, s podvozjem Velo - velika napihljiva kolesa, pa vse tri dele lahko kombiniraš.




kajajaka -> RE: kateri vozički so takšni? (22.5.2010 15:56:05)

http://strollersandprams.com/strollers/image/4465/stroller.jpg

meni ni lepšega vozička... smo ga imeli, samo ne to barvno kombinacijo. Ima tudi športni del, kolesa so napihljiva in krasna za dolge sprehode tudi po makadamu in gozdu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Nimam pa pojma, če se kombinira z lupinico, ker ga mi nikoli nismo. Smo raje kupili še peg perego plikota in tega velikega nismo v avto tlačili, ker je prava nočna mora - prevelik in pretežak je za dnevno zlaganje in sestavljanje... razen če imaš ogromen avto in celega notri postaviš (naprimer v Wv Sharan). Pliko je pa krasen vzdržljiv, priročen... ampak z manjšimi kolesi, kar nam na vasi ni ustrezalo. Je bil bolj za v mesto, shopinge, morje,...




Anonimen -> RE: kateri vozički so takšni? (22.5.2010 20:12:05)

IZVIRNO SPOROČILO: Honey26

Mutsy - urban rider. Vsa 4 kolesa velika. Kompatiblen z lupinico maxi cosi (adapterji), košara in športen del. Je pa kar precej drag.

http://www.mutsy.nl/products/urban_rider/options


No mi imamo pa 4-riderja ima tut 4 velika kolesa pa bol lepo je vodljiv kot urban-rider, samo ni za tako težke terene. Super voziček uporaben zelooooo ... ima ogromen sedež tako da tamali pri dobrih 80cm do vrha naslona še kar precej fali. Sem kupila marelo, ki naj bi bila ful bol vodljiva pa lahka za zdaj, ko je tamala že večja ... no pa revica sameva v kotu, ker je 4-rider ful bol vodljiv in uporaben kot katerakoli marela [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley20.gif[/image]




Zala01 -> RE: kateri vozički so takšni? (22.5.2010 20:21:02)

Maxi cosi Mura




anika87 -> RE: kateri vozički so takšni? (22.5.2010 23:58:13)

IZVIRNO SPOROČILO: melanija

Peg Perego voziček, s podvozjem Velo - velika napihljiva kolesa, pa vse tri dele lahko kombiniraš.

Melanija a to moraš kupit vsak del posebej - tudi podvozje? A se da kupit potem tut samo sedežni del "športnega vozička"? Ker vidim, da prodajajo podvozje velo, kje pa dobim potem športni del za na to podvozje?




Stran: [1]