julijke in avgustovke - obseg glavice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

monči -> julijke in avgustovke - obseg glavice (16.7.2005 10:32:05)

vsem lep pozdrav

včeraj sem imela UZ in me malo skrbi, če je z našo bebiko vse v redu, zato sem se odločila, da vas vprašam kaj mislite oz. če ima še katera podobne izkušnje.
Obseg glavice mi je ginekologinja v 35 t izmerila za 34 teden +-2t, sedaj v 37 tednu pa je rekla enako. Ali je mogoče, da pride do tako velikega odstopanja v tednih? Ful me skrbi, da ni kaj narobe in da naša bebika ne zaostaja v rasti.
prosim, če malo pokukate v materinske in pogledate do kakšnega odstopanja gre pri vaših malčkih.

najlepša hvala!!!!
lp monči in :duda:

CIPRESA -> julijke in avgustovke - obseg glavice (16.7.2005 12:55:59)

Monči naj te nikar ne skrbi nekatere se pa ubadajo z velikimi glavicami in pol težje rodijo, tudi jaz imam skos manjši obseg pa ne samo glavice tudi trebuščka, pa to ne pomeni da je kaj narobe, to le pomeni da je mlajša nosečnost, ali pa da je pač manjši in ne po pravilih ki jih imajo naši ginekologi.
Če si ti bolj majhna in nisi ravno nevem kakšne velike in močne konstrukcije ali pa tvoj mož, pol tudi dojenček naj nebi bil nevem kako velik, to so meni povedali pri moji G ko sem vprašala če je kaj narobe ko je vedno manjši kot bi za moje tedne mogel biti.

Čim manj sekiranja pa uživaj v sončnem dnevu CIPRESA:nosecka:

monči -> julijke in avgustovke - obseg glavice (16.7.2005 13:08:21)

o hvala Cipresa, sem tko nestrpno pričakovala kakšen odgovor, pa si se le našla, da me potolažiš.
Ja verjetno je bolj majčkena, vsaj po naju z :love: sodeč, upam, da je z :duda vse v redu, drugače me pa to zelo veseli, saj bo :duda: vsaj lažje ven pokukala :)

hvala in lep dan tudi tebi:rozica::rozica:

Stran: [1]