|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako povečati možnost za zanositev
16.7.2005 10:22:36   
sugar
Čau,

dolgo dolgo me ni bilo na RR. Malo sem se umaknila in skušala ne misliti na :duda: (da bi mogoče kaj ratalo), nič nič in nič.
Ah ja. Sej vem prej bodo vse druge prijateljice zanosile in se obračale name (z zanimivimi in butastimi vprašanji) a lahko jem to, a to vn pade, pa a lahko laufam,... jaz bom pa vsem v podporo in pol k bom že čist čist obupala mogoče zanosila. In to vse tiste k nenamerno zanosijo (ali pa sploh nočejo), kako je nefer.
Moram malo postokati, da se mi ne ulije. Mal me krivi ob vsem tem. Saj veste, daj imamo vse kake take dneve.

Dajte mi malo pomagati, kakšen vitamin (zame in zanj) bi pomagal (če je sploh kaj) k malce večji plodnosti (nekaj sem zasledila o cinku ??? - zanj, a je to res da poveča število plavalčkov, in o E vitaminu - za oba, za katerega pa je bolje da se ga dobi s hrano (proso, soja,...).

Dajte mi malo nasvetov prosim.

Hvala vam punce
papa
:kuza:
sugar
Neposredna povezava do sporočila: 1
16.7.2005 11:26:18   
anajmad
Vitamin E je na splošno zelo v redu.Vsi ga priporočajo.Drugače,ne vem,kaj bi ti rekla.Vse smo na istem.
en lp:morje:D.

(odgovor članu sugar)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.7.2005 11:33:44   
gojska
:metulj:ČAO sugar

Tako kot si napisala, res ne vem kaj ti naj napišem.
Vem da imaš slab dan. Ampak med menstruacijo sem tudi jaz vedno otožna, mal pred njo pa tečna:)-:)-

:sloncek: a se že dolgo trudita??????????
če se več kot eno leto potem pojdi do svojega ginekologa. Zaradi neplodnosti te začnejo zdraviti po enem letu probavanja. Vedeti moraš da ne rata vsem v prvo, eno leto je pač meja.
Potem se pa stvari premikajo, ugotovijo vzrok in zdravijo. Lahko je malenkost, kot je pomankanje določenega hormona, lahko je pa kaj hujšega. Veliko stvari se uspešno pozdravi.
Vendar ti še ne veš, če imaš sploh problem. Mogoče ga nimaš .
Kaj lahko narediš sama?
Moj zdravnik je rekel, ko ga moj:miska: vprašal ali naj je več vitamina c ali kaj, da lahko, ampak ne bo nič pomagal.
Osebno misli da na kvaliteto sperme vpliva razen starosti še kajenje in alkohol.
Ženski zdravniki svetujejo optimalno težo. Že izguba 5%telesne teže izboljša možnost zanositve za 30%.S starostjo obeh, se šanse zelo manjšajo.
Verjetno je pa zdrava hrana, ki je dobra za celo telo, dobra tudi za možnost zanositve.
Vendar vse te stvari ne pomagajo če imaš neprehodne jacevode(recimo).
Živi zdravo, misli pozitivno, pazi da se ne prehladiš, preoblači mokre kopalake...............in saj vse že veš.
Sigurno ti bo uspelo, imejta se rada s svojim miškotom:miska:
lepo poletje:morje:goja

(odgovor članu sugar)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.7.2005 6:34:20   
ameli
:rozica:Sugar, midva sva po 4-letih neuspešnega poizkušanja, iskala v se možne načine, da prideva do :duda:. MOž je pil multivitaminke napitke, :sloncek: sva koliko se je le dalo pogosto, odpovedala sva se sauni,... No in na koncu nama je le uspelo:bravo::bravo:. Ne vem ti povedati, kaj je bil razlog za končni uspeh, ampak vseeno ti želim, da :duda: preseneti čimprej tudi tebe:rozica:.
lp
ameli

(odgovor članu sugar)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.7.2005 18:44:37   
pika74
Kako povečat možnost?

Več, ko bo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:, več bo šans. To ti je edini zihr Vitamin.

Pomoje:zmeden2:

:rozica::miska::rozica::miska:

(odgovor članu sugar)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?